ЕС ограничит ТВ-вещание в Интернете

12 Липня 2005
627
12 Липня 2005
11:01

ЕС ограничит ТВ-вещание в Интернете

627
ЕС ограничит ТВ-вещание в Интернете
Европа впервые собирается заняться регулированием Интернета посредством введения правил, покрывающих ТВ-вещание в сети, пишет Lenta.ru, ссылаясь на The Times. Во вторник в Брюсселе будут обсуждаться вопросы благопристойности, точности и беспристрастности интернет-телевидения.

Как предполагается, комиссар ЕС по информационным технологиям и СМИ Вивьен Рединг (Viviane Reding) представит ряд соответствующих документов, в которых обосновывается необходимость внесения наиболее масштабных с 1989 года поправок в свод правил для европейских телеканалов, а также необходимость законодательной регуляции "нелинейного аудио-визуального контента".

Обсуждаемые во вторник предложения, как отмечает издание, будут направлены для ознакомления компаниям, занимающимся ТВ-вещанием в Интернете. Как ожидается, проект правил, регулирующих интернет-телевидение, будет выработан до конца 2005 года.

Lenta.ru

Читайте також:

Навколо Наказу № 153 тривають дискусії



Наказ №153 суперечить законодавству країни

Що дозволено Червоненку…

Червоненко призупинив дію наказу про реєстрацію Інтернет-ресурсів

Зареєстровані сайти будуть моніторитися за принципом податкової – Держкомзв’язку

Микола Томенко: Державна реєстрація Інтернет-видань може законодавчо закріплюватися тільки після громадського обговорення
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду