Телерадіокомпанія «Поділля-Центр» присвятила юним хмельничанам цілодобовий ефір

4 Червня 2013
20890

Телерадіокомпанія «Поділля-Центр» присвятила юним хмельничанам цілодобовий ефір

20890
ПРЕС-РЕЛІЗ
Телерадіокомпанія «Поділля-Центр» присвятила юним хмельничанам цілодобовий ефір

1 червня, в День захисту дітей, Хмельницька обласна державна телерадіокомпанія «Поділля-центр» провела цілодобовий марафон «Серця, віддані дітям». Усі 24 години ефірного мовлення транслювалися передачі, інформаційні випуски новин, головними темами яких стали історії юних хмельничан, їх життя в багатодітних та прийомних сім'ях тощо.

 

Журналісти проводили інтерв'ю з представниками духовенства та влади на цю тематику, цікавилися у дітей їх мріями та планами на майбутнє.

 

Окрім того, до уваги наймолодшої аудиторії в ефірі «Поділля-Центру» були представлені мультфільми та концерти, святковий карнавал, що проходив в обласному центрі та висвітлювався в прямому ефірі.

 

Державний мовник долучився і до благодійної акції. Напередодні Дня захисту дітей в обласній філармонії відбувся благодійний концерт, виручені кошти від якого будуть направлені до Хмельницької дитячої лікарні на закупівлю нового обладнання для постійного моніторингу глюкози в крові.

 

Ініціатором заходу виступила облдержадміністрація. Зі свого боку, Хмельницька ОДТРК інформувала громаду міста та регіону про проведення такого благодійного концерту та запрошувала долучитись до акції і допомогти забезпечити дитячі лікарні необхідною сучасною апаратурою.

 

Прес-служба Держкомтелерадіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Держкомтелерадіо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20890
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду