Канал НТН запускає в ефір 12-серійних «Реальних злочинців»

Канал НТН запускає в ефір 12-серійних «Реальних злочинців»

28 Березня 2013
18788
28 Березня 2013
17:24

Канал НТН запускає в ефір 12-серійних «Реальних злочинців»

18788
Канал НТН запускає в ефір 12-серійних «Реальних злочинців»
Канал НТН запускає в ефір 12-серійних «Реальних злочинців»

 В суботу, 6 квітня, на телеканалі НТН відбудеться прем'єра проекту «Реальні злочинці» з журналістом програми «Агенти впливу» Олександром Преподобним.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск проекту вийде у суботньому ефірі о 23.00.

 

Програма «Реальні  злочинці», як повідомляє НТН, стане  серією унікальних репортажів, в яких журналіст виходить на завдання зі справжнім злочинцем, майстром своєї справи. Будуть показані всі етапи злочину: від стеження за жертвою до втечі від міліції. У кожному випуску - всі класичні афери, у яких  щодня потрапляють українці. Журналіст «Агентів впливу» Олександр Преподобний розповість і покаже, як не потрапити на гачок шахраїв - кишенькових злодіїв, квартирних злодіїв, викрадачів, «бізнес-тренерів», «народних цілителів», вуличних шахраїв.

 

Всього в проекті 12 серій, тривалістю 30 хвилин кожна.

 

У першому випуску розповідатиметься про  кишенькових злодіїв. Герої програми  покажуть, як злодій-рецидивіст з 14-річним стажем і його подільник (Преподобний) виходять на справу. Вони «опрацьовують» всю столицю: метро, маршрутки, вулиці і ринки. Всього за декілька годин злочинці «чистять» 6 чоловік і збирають 2500 гривень. Як обчислити кишенькового злодія в натовпі, як не стати наступною жертвою злодія? Глядачі програми отримають реальні  поради від реальних злочинців.

 

«В процесі зйомок нам не раз доводилося обкручувати десятки людей і  стикатися з конкурентами. Наприклад, в серії "Жебрак" нам вдалося набрати в команду "жебраків" - бомжа, дівчину і інваліда. Виставляючи їх просити милостиню під церкву, ми зіткнулися з погрозами з боку місцевих церковних авторитетів, які "кришують" цю територію. Ми повністю прибрали цензуру. Злочинці працюють без сценарію - лише імпровізація. Тому глядач побачить реальні кримінальні схеми і зрозуміє, як йому не стати наступною жертвою шахрая», - розповів ведучий проекту Олександр Преподобний.

 

«Мета нового проекту НТН - показати невідому сторону реального злочину. Але найголовніше - ми даємо конкретні поради, як захиститися. Адже якщо проінформований, значить - озброєний!», - розповідає виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 17 березня НТН почав показ циклу документальних фільмів власного виробництва «Таємниці кримінального світу.  У кожному фільмі (в ефір вийде 16 епізодів) йтиметься  про кримінальну субкультуру, яка користується великою популярністю у кіно-і телеглядачів. У фільмах використані матеріали архівів міліції, хроніка та постановочні зйомки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18788
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ха-ха
4008 дн. тому
Реальні дрочинці. Спалилсь. Не надоело говно толочь с умным видом?
До речі
4008 дн. тому
Підправте заголовок, хто такі "Реальні зрочинці"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду