detector.media
28.03.2013 17:24
Канал НТН запускає в ефір 12-серійних «Реальних злочинців»
Канал НТН запускає в ефір 12-серійних «Реальних злочинців»

 В суботу, 6 квітня, на телеканалі НТН відбудеться прем'єра проекту «Реальні злочинці» з журналістом програми «Агенти впливу» Олександром Преподобним.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск проекту вийде у суботньому ефірі о 23.00.

 

Програма «Реальні  злочинці», як повідомляє НТН, стане  серією унікальних репортажів, в яких журналіст виходить на завдання зі справжнім злочинцем, майстром своєї справи. Будуть показані всі етапи злочину: від стеження за жертвою до втечі від міліції. У кожному випуску - всі класичні афери, у яких  щодня потрапляють українці. Журналіст «Агентів впливу» Олександр Преподобний розповість і покаже, як не потрапити на гачок шахраїв - кишенькових злодіїв, квартирних злодіїв, викрадачів, «бізнес-тренерів», «народних цілителів», вуличних шахраїв.

 

Всього в проекті 12 серій, тривалістю 30 хвилин кожна.

 

У першому випуску розповідатиметься про  кишенькових злодіїв. Герої програми  покажуть, як злодій-рецидивіст з 14-річним стажем і його подільник (Преподобний) виходять на справу. Вони «опрацьовують» всю столицю: метро, маршрутки, вулиці і ринки. Всього за декілька годин злочинці «чистять» 6 чоловік і збирають 2500 гривень. Як обчислити кишенькового злодія в натовпі, як не стати наступною жертвою злодія? Глядачі програми отримають реальні  поради від реальних злочинців.

 

«В процесі зйомок нам не раз доводилося обкручувати десятки людей і  стикатися з конкурентами. Наприклад, в серії "Жебрак" нам вдалося набрати в команду "жебраків" - бомжа, дівчину і інваліда. Виставляючи їх просити милостиню під церкву, ми зіткнулися з погрозами з боку місцевих церковних авторитетів, які "кришують" цю територію. Ми повністю прибрали цензуру. Злочинці працюють без сценарію - лише імпровізація. Тому глядач побачить реальні кримінальні схеми і зрозуміє, як йому не стати наступною жертвою шахрая», - розповів ведучий проекту Олександр Преподобний.

 

«Мета нового проекту НТН - показати невідому сторону реального злочину. Але найголовніше - ми даємо конкретні поради, як захиститися. Адже якщо проінформований, значить - озброєний!», - розповідає виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 17 березня НТН почав показ циклу документальних фільмів власного виробництва «Таємниці кримінального світу.  У кожному фільмі (в ефір вийде 16 епізодів) йтиметься  про кримінальну субкультуру, яка користується великою популярністю у кіно-і телеглядачів. У фільмах використані матеріали архівів міліції, хроніка та постановочні зйомки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY