Душа співає, а мозок не розуміє…

29 Жовтня 2008
8819
29 Жовтня 2008
06:49

Душа співає, а мозок не розуміє…

8819
Душа співає, а мозок не розуміє…
Ці щемливі слова із легкістю могли би стати заголовком до статті про якесь політичне шоу, але не дуже хочеться знову поринати у світ новітніх збочень, якими вітчизняні політики переконливо збагатили доробок дідусів Фройда та Мазоха. Навпаки, виникає бажання співати, і не з ким попало, а з найголовнішим каналом країни, звісно, на найголовнішому концерті, бо на цьому каналі все найголовніше, аж підозріло якось. Та, зрештою, мова зовсім не про те, хто крутіший. Як-не-як 12 років, попри всі свої творчо-естетичні коливання, «Інтер» залишається улюбленим телеканалом російськомовних українців.
 
Останнім часом «Інтер» зробив величезний крок… кудись. Зараз іще важко сказати, куди саме, але те, що новим обличчям каналу став заслужений артист Росії Борис Моїсеєв, не може не тішити. Вибір справді гідний і, найголовніше, дуже перспективний. Святковий концерт, який глядачі мали змогу побачити в суботу, майже повністю обертався навколо нового обличчя. Моїсеєв був беззаперечним хітлайнером, навіть монологи-діалоги ведучих не змогли його перевершити. До речі, жарти, зачитувані Зеленським та Єфросініною, справляли жалюгідне враження своєю плоскістю. Зала реагувала на них мертвою тишею. Ці жарти точно не належали Володимиру Зеленському, бо якраз у нього із почуттям гумору та відчуттям слова все гаразд. Дивно також, що «Інтер», який так полюбляє, щоби все було пафосно, не спромігся запросити жодну мега-зірку. Утім, може, саме в цьому найголовніший прикол? Тоді без питань.
 
Тепер знову про найголовніший, тільки тепер уже музичний канал – М1. Особисто я дивлюся на ньому виключно бразильський хіт-парад, бо від нашого «співочого спіднього» вже не тільки нудить. Та от натрапив на оновлене шоу «Міністерство прем’єр» із Василисою Фроловою з командою експертів і порадів. Програма змінилася на краще. Нарешті на М1 зрозуміли, що гроші грішми, а г…, яке вони часто-густо демонструють, слід якось коментувати, щоби бодай відмежуватися від естетики груп «Армія», «Крем-L» та інших. Фролова наче створена для подібного формату. Тут їй стали в пригоді їдка іронія і сарказм. Шкода, що ведуча не завжди використовує власний потенціал стервозності, мов боячись образити співачок-акробаток. Так і хочеться вигукнути: вони все одно нічого не зрозуміють, Василисо!
 
От і виходить, що душа українська без пісні не може, а мозок їй підключати особливо немає до чого, ну хіба порахувати, скільки разів присіла і встала співачка під час виконання чергового хіта.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8819
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ира
5652 дн. тому
Люди, по-моему вы больные, особенно на теме геев. Ну, прикололся чувак, та вы же научитесь читать. А читатель по ником "Натурал" - такой же натурал, как и Моисеев....Раз знает такие геевские эпитеты. А, что, Боря не стал лицом канала, по-моему стал...Все удачи!
натурал
5657 дн. тому
а сам ти хто?
9
5658 дн. тому
шшаллуун!!!
Сомневающийся
5658 дн. тому
Смешно... Гнатенко никак не может себя куда-нибудь продать... И по аналогии с его пасквилем "Савик, в Украине есть и другие писатели кроме Ирены Карпы", нынешняя его попытка "пропихнуть" себя любимого должна была бы называться: "Интер", в Украине есть и другие пидо..., простите, представители сексуальных меншинств, кроме Бориса Моисеева."
babay
5658 дн. тому
Ви шо, хлопці, зовсім гумору не розумієте :)? Костя - браво! Так і треба писати - весело, уїдливо і без надриву :)
rest
5658 дн. тому
щось я не второпав по БМ - це сарказм чи Ви справді вважаєте "гідним вибором? А те що практично весь концерт був за участі "звьозд" від сусіда Вас не покоробило? І це "провідний" канал - куди ж він веде?
гм
5658 дн. тому
сказав, як в воду перднув. де глибина?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду