«Еспресо TV» покаже фільм «Наша Надія» про Надію Савченко

«Еспресо TV» покаже фільм «Наша Надія» про Надію Савченко

14 Листопада 2014
5984
14 Листопада 2014
16:17

«Еспресо TV» покаже фільм «Наша Надія» про Надію Савченко

5984
«Еспресо TV» покаже фільм «Наша Надія» про Надію Савченко
«Еспресо TV» покаже фільм «Наша Надія» про Надію Савченко

15 листопада телеканал «Еспресо TV» покаже документальний фільм режисера Володимира Тихого «Наша Надія» про українську льотчицю Надію Савченко, арештовану в Росії. Стрічка вийде в ефір о 19.00, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Для нашого каналу велика честь бути першим, хто продемонструє українському телеглядачеві фільм «Наша Надія». Автори стрічки - режисер Володимир Тихий, продюсер Анна Паленчук - не лише зняли блискучий фільм, щоб звільнити наших героів - льотчицю Надію Савченко, режисера Олега Сенцова та всіх політв'язнів путінського режиму, а й зробили неоціненний внесок у європейське майбутнє Украіни. Сьогодні ми радо презентуємо цю роботу широкій аудиторії», - зазначила програмний директор каналу «Еспресо TV» Марія Гурська.

 

На «Еспресо TV» заявляють, що це буде всеукраїнська телевізійна прем'єра  фільму «Наша Надія». Втім, генеральний директор ТРК «Ера» Ігор Лоташевський повідомив «Детектор медіа», що телекомпанія «Ера» транслювала цей фільм 24 жовтня в ранковому ефірі, о 7:45. Тож показ на «Еспресо TV» не є прем'єрним на українському ТБ.

 

Фільм «Наша Надія» - найсвіжіша робота Володимира Тихого - режисера і продюсера проекту «Вавілон'13», який разом з однодумцями працює над документальною фіксацією новітньої історії України.

 

 

 

 

Із 8 по 21 жовтня тривав кінотеатральний прокат фільму. Покази відбулися в 9 обласних центрах України, та 4 регіональних містах. Завершився прокат у столиці.

 

Вхід на прем'єри був вільним, а кошти, зібрані в рамках благодійних пожертв, були спрямовані дітям загиблих бійців батальйону «Айдар».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5984
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду