Льовочкін став радником президента

Льовочкін став радником президента

18 Січня 2014
17248
18 Січня 2014
10:18

Льовочкін став радником президента

17248
Льовочкін став радником президента
Льовочкін став радником президента

Сергій Льовочкін став радником президента Віктора Януковича. Відповідний указ № 23/2014 від 17 січня 2014 року опубліковано на сайті глави держави.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», учора стало відомо про звільнення пана Льовочкіна з посади глави Адміністрації Президента України указом президента.

 

Указу про призначення нового глави АП поки не оприлюднено.

 

Пан Льовочкін володіє 20% акцій медіагрупи «Інтер».

 

Нагадаємо, 30 листопада після розгону Євромайдану Сергій Льовочкін подав у відставку, однак  Віктор Янукович відхилив це прохання.

 

17 грудня Янукович призначив Льовочкіну нового заступника - колишнього голову Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря, який почав курувати гуманітарний та інформаційний напрямки АП.

 

17 січня президент підписав скандальні закони, ухвалені Верховною Радою 16 січня, що суттєво обмежують права і свободи громадян України.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://gazeta-nagolos.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17248
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Харьков
3758 дн. тому
Подстилка вонючая этот Левочкин...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду