Янукович звільнив Льовочкіна

Янукович звільнив Льовочкіна

17 Січня 2014
15799
17 Січня 2014
20:57

Янукович звільнив Льовочкіна

15799
Янукович звільнив Льовочкіна
Янукович звільнив Льовочкіна

Президент України Віктор Янукович звільнив Сергія Льовочкіна з посади глави Адміністрації Президента України. Відповідний указ №10/2014 оприлюднено 17 січня на сайті глави держави.

 

Указу про призначення нового глави АП поки не оприлюднено.

 

Сергій Льовочкін, як відомо, володіє 20% акцій медіагрупи «Інтер».

 

Нагадаємо, 30 листопада після розгону Євромайдану Сергій Льовочкін подав у відставку. Однак Віктор Янукович відхилив його прохання про відставку.

 

17 грудня Янукович призначив Льовочкіну нового заступника - колишнього голову Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря, який почав курувати гуманітарний та інформаційний напрямки АП.

 

17 січня президент підписав скандальні закони, ухвалені Верховною Радою 16 січня, що суттєво обмежують права і свободи громадян України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15799
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3754 дн. тому
Варто нагадати у новині про те, що Льовочкін є міноритарним власникам Inter Media Group. Інакше стає геть незрозуміло, чому ви публікуєте цю політичну новину.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду