Учасники євромайдану  прийшли до телецентру з гаслами «Говоріть правду!» та  «Стоп цензурі!» - ЗМІ

Учасники євромайдану прийшли до телецентру з гаслами «Говоріть правду!» та «Стоп цензурі!» - ЗМІ

7 Грудня 2013
11366
7 Грудня 2013
19:35

Учасники євромайдану прийшли до телецентру з гаслами «Говоріть правду!» та «Стоп цензурі!» - ЗМІ

11366
Учасники євромайдану  прийшли до телецентру з гаслами «Говоріть правду!» та  «Стоп цензурі!» - ЗМІ
Учасники євромайдану  прийшли до телецентру з гаслами «Говоріть правду!» та  «Стоп цензурі!» - ЗМІ

Учасники пікету біля стін телецентру закликали журналістів Першого національного не мовчати, повідомляє «ЛІГА.Бізнес.Інформ».

За даними інформагенства участь у акції взяли близько ста активістів київського євромайдану.

 

Під час пікету вони скандували «Говоріть правду!», «Стоп цензурі!». Також вони тримали в руках плакати з написом «Говоріть правду людям».


О  16:50 мітингувальники вирішили повернутися на Майдан.


Як писала  «Детектор медіа», починаючи з 20-ї години 6-го грудня представники «Беркута» і міліція посилено охороняють телецентр. Сюди прибули два автобуси та один мікроавтобус із працівниками спецпідрозділу «Беркут», а також три машини і один автобус міліції. Відділ зв`язків з громадськістю ГУМВС України в Києві заявила, що «Беркут» і міліцію до прохідної телевежі направили після заяв учасників вчорашнього мітингу біля Шевченківського райсуду Києва про наміри блокувати роботу київського телецентру. 

 
Колишній Президент Національної телекомпанії України (2005), представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Стецьків вважає, що посилена телецентру у Києві може свідчити про те, що президент Віктор Янукович «хоче перекрити всі інформаційні потоки і створити потрібну йому інформаційну картину під підписання Декларації про зобов'язання вступити у Митний Союз».

 

Пікети на підтримку журналістів пройшли сьогодні біля офісів телеканалів «1+1» та «Інтера». Як повідомляла «Детектор медіа», прихильники євроінтеграції прийшли висловити підтримку журналістам, які сумлінно виконують свою роботу, а також нагадати власникам телеканалів, що увага громадськості сьогодні як ніколи прикута до теми свободи слова. 

 

«Детектор медіа»
Фото - http://news.liga.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11366
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
///
3795 дн. тому
http://1tv.com.ua/uk/news/2013/12/07/50313
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду