Офіс «1+1» пікетує близько тисячі учасників євромайдану, підтримуючи журналістів (ОНОВЛЕНО)

7 Грудня 2013
20259
7 Грудня 2013
15:25

Офіс «1+1» пікетує близько тисячі учасників євромайдану, підтримуючи журналістів (ОНОВЛЕНО)

20259
Вони скандують: «Майдан не один, а з "1+1"»
Офіс «1+1» пікетує близько тисячі учасників євромайдану, підтримуючи журналістів (ОНОВЛЕНО)

О 15:20 до офісу телеканалу «1+1» з`явилася колона учасників євромайдану. Вони тримають у руках прапори України і ЄС та скандують «Майдан не один, а з "1+1"!», «Молодці!», «Україна - це Європа!».

 

 

До початку пікету біля будівлі «1+1» з`явився ряд представників міліції та спецрозділу правоохоронців чисельністю близько 15-ти осіб. Частина правоохоронців очікувала в автобусі неподалік від офісу. Відповідаючи на запитання «Детектор медіа, один з міліції, який відмовився представитися, сказав, що тут стоїть «охорона каналу». 

 

 

 

Дійшовши до ряду міліції, колона протестувальників зупинилася та продовжила пікет на вулиці, не заходячи на подвір`я  «1+1».

 

Учасники пікету поводилися мирно і не вдаються до інших дій, окрім скандування гасел.

 

Як повідомила прес-служба «1+1», до учасників пікету вийшли журналісти ТСН,і керівництво каналу «1+1». Вони поспілкувалися з активістами євромайдану та подякували їм за підтримку. Демонстрація завершилася виконанням гімну України після чого колонка мирно повернулася на євромайдан. З відео можна ознайомитися тут.


 
Нагадаємо,  телеканал «1+1» у зв’язку з масовими протестами в країні збільшив кількість інформаційного мовлення до 10 випусків новин ТСН на день.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», прихильники євроінтеграції прийшли висловити підтримку журналістам, які сумлінно виконують свою роботу, а також нагадати власникам телеканалів, що увага громадськості сьогодні як ніколи прикута до теми свободи слова. Пікети з цією метою вони проводять біля офісів телеканалів «1+1», «Інтера» і Першого національного.

 

 

 

 

Як саме канали висвітлюють мему євроінтеграції, читайте у моніторингах «Детектор медіа»:

 

Китай нам поможет

Информационная революция

«На Майдане всё спокойно»

 

 

«Детектор медіа»

Фото Олени Коркодим

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20259
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду