detector.media
07.12.2013 15:25
Офіс «1+1» пікетує близько тисячі учасників євромайдану, підтримуючи журналістів (ОНОВЛЕНО)
Вони скандують: «Майдан не один, а з "1+1"»

О 15:20 до офісу телеканалу «1+1» з`явилася колона учасників євромайдану. Вони тримають у руках прапори України і ЄС та скандують «Майдан не один, а з "1+1"!», «Молодці!», «Україна - це Європа!».

 

 

До початку пікету біля будівлі «1+1» з`явився ряд представників міліції та спецрозділу правоохоронців чисельністю близько 15-ти осіб. Частина правоохоронців очікувала в автобусі неподалік від офісу. Відповідаючи на запитання «Детектор медіа, один з міліції, який відмовився представитися, сказав, що тут стоїть «охорона каналу». 

 

 

 

Дійшовши до ряду міліції, колона протестувальників зупинилася та продовжила пікет на вулиці, не заходячи на подвір`я  «1+1».

 

Учасники пікету поводилися мирно і не вдаються до інших дій, окрім скандування гасел.

 

Як повідомила прес-служба «1+1», до учасників пікету вийшли журналісти ТСН,і керівництво каналу «1+1». Вони поспілкувалися з активістами євромайдану та подякували їм за підтримку. Демонстрація завершилася виконанням гімну України після чого колонка мирно повернулася на євромайдан. З відео можна ознайомитися тут.


 
Нагадаємо,  телеканал «1+1» у зв’язку з масовими протестами в країні збільшив кількість інформаційного мовлення до 10 випусків новин ТСН на день.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», прихильники євроінтеграції прийшли висловити підтримку журналістам, які сумлінно виконують свою роботу, а також нагадати власникам телеканалів, що увага громадськості сьогодні як ніколи прикута до теми свободи слова. Пікети з цією метою вони проводять біля офісів телеканалів «1+1», «Інтера» і Першого національного.

 

 

 

 

Як саме канали висвітлюють мему євроінтеграції, читайте у моніторингах «Детектор медіа»:

 

Китай нам поможет

Информационная революция

«На Майдане всё спокойно»

 

 

«Детектор медіа»

Фото Олени Коркодим

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY