Телепрем’єра стрічки «F63.9 Хвороба кохання» відбудеться на ICTV

Телепрем’єра стрічки «F63.9 Хвороба кохання» відбудеться на ICTV

14 Грудня 2014
6599
14 Грудня 2014
13:33

Телепрем’єра стрічки «F63.9 Хвороба кохання» відбудеться на ICTV

6599
Телепрем’єра стрічки «F63.9 Хвороба кохання» відбудеться на ICTV
Телепрем’єра стрічки «F63.9 Хвороба кохання» відбудеться на ICTV

Фільм Дмитра Томашпольського і Олени Дем'яненко «F63.9 Хвороба кохання» у березні планується до виходу в ефір на телеканалі ICTV. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів пан Томашпольський.

 

«З ICTV уже підписано договір. Щодо дати показу, вирішує канал, - прокоментував кінорежисер. - Схоже, що фільм вийде в ефірі 8 березня. З нашої точки зору, показ був би доречнішим на День Святого Валентина або ж на День космонавтики».

 

Телеканал ICTV активно промотував фільм «F63.9 Хвороба кохання» у жовтні та листопаді нинішнього року перед виходом стрічки у кінопрокат.

 

Також картина демонструватиметься 21 грудня о 17-тій у Червоному залі київського Будинку кіно.

 

Ще одна нагода переглянути «F63.9 Хвороба кохання» - онлайн-кінотеатр Megogo.Net. Тут картина буде представлена у чотирьох мовних версіях - українською, французькою, англійською та російською мовами. На Megogo.Net стрічка має з'явитися раніше, ніж на телебаченні. «Аудиторії інтернету, телебачення і телеканалів різні», - коментує Дмитро Томашпольський.

 

Як писала «Детектор медіа», Дмитро Томашпольский та Олена Дем'яненко здобули приз компанії Megogo як переможці секції Work In Progress цьогорічного Одеського міжнародного кінофестивалю. Приз і передбачає покази стрічки  на  онлайн-кінотеатрі. В Одесі кінорежисерів і продюсерів було відзначено за проект стрічки «Моя бабуся Фанні Каплан».

 

Прокат картини завершився 5 грудня. «За першими приблизними підрахунками, аудиторія склада до10 тис глядачів. Окремі покази в Україні та за її межами охоплюють ще тисячу-півтори глядачів», - каже Дмитро Томашпольський. Також він уточнює, що даних щодо продажу квитків ще не має: «Досі близько половини кінотеатрів ці дані не надали».

 

Кінорежисер висловив припущення, що доки в Україні не перейдуть на електронні квитки для глядачів, статистика щодо бокс-офісів фільмів не буде відкритою та доступною для всіх.

 

Нагадаємо, виробництво стрічки «F63.9 Хвороба кохання» було розпочато в 2012 році у копродукції між Україною, Росією та Францією. Кошторис фільму складав 12 мільйонів гривень, з яких 50% було надано Державним агентством України з питань кіно, 2 млн. 795 тис. грн. вклала російська компанія «Партнер» і 3 млн. 167 тис. грн. - французька компанія Simposium. Виробництвом фільму займалася українська кінокомпанія «ТОВ Гагарін Медіа», що інвестувала в цей проект 182 тис. грн.

 

Окрім Києва, прем'єра стрічки відбулася в Парижі та Одесі. Прокат фільму в Україні, яким опікувалася «Кінокомпанія Гагарін Медіа» стартував 30 жовтня.

 

Ідеться у комедії про історію кохання лікаря-венеролога та космонавта, а також про секретний експеримент у космічному просторі. Назва кінострічки походить від рішення Всесвітньої організація охорони здоров'я (ВООЗ), яка включила кохання до переліку психічних відхилень під кодом F63.9 поряд із алкоголізмом, клептоманією і токсикоманією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду