ТРК «Львів» передасть програми та фільми в зону АТО

ТРК «Львів» передасть програми та фільми в зону АТО

26 Вересня 2014
8510
26 Вересня 2014
15:23

ТРК «Львів» передасть програми та фільми в зону АТО

8510
ТРК «Львів» передасть програми та фільми в зону АТО
ТРК «Львів» передасть програми та фільми в зону АТО

Телерадіокомпанія «Львів» планує передати в зону АТО свої пізнавальні передачі та фільми героїко-патріотичної тематики, щоб підтримати бойовий дух солдат. Про це повідомляє прес-служба ТРК.

 

Ідея ініціативи належить заслуженому журналісту України Василю Глинчаку. У коментарі для «Детектор медіа» в ТРК повідомили, що бійці матимуть можливість переглянути стрічки, які покликані допомогти їм морально та розважити.

 

Серед фільмів, які були розтиражовані для бійців на сході України - стрічки «Українська повстанська», «Як Русь Україною стала», «Месники», «Помста Данила Струка» та інші.

 

Журналісти ТРК «Львів» декілька разів їздили в зону АТО, звідки робили прямі включення. «ТРК «Львів» часто присвячує сюжети волонтерам, які допомагають бійцям, запрошує їх у студію. Колектив телерадіокомпанії разом з львівськими підприємцями та депутатами збирав продукти для бійців в зоні АТО, допомагали й полігону військових навчань на Львівщині. Ми завжди висвітлюємо такі заходи, як, наприклад, концерти у львівському військовому шпиталі, які покликані підтримати та розважити бійців та їх родини», - розказали «Детектор медіа» у прес-службі ТРК.

 

Нагадаємо, 20 серпня  на ТРК «Львів» стартував соціальний проект «Воїни Світла» про героїв Львівщини, які загинули за Україну під час АТО на Донбасі.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду