Сергій Попов: Клюєв ані зі мною, ані з Олександром Ткаченком не зустрічався

7 Грудня 2013
13665
7 Грудня 2013
16:45

Сергій Попов: Клюєв ані зі мною, ані з Олександром Ткаченком не зустрічався

13665
Сергій Попов: Клюєв ані зі мною, ані з Олександром Ткаченком не зустрічався

Керівник «ТСН» Сергій Попов спростував «Детектор медіа» інформацію, яку озвучила вчора ведуча 5-го каналу Вікторія Сюмар про нібито зустріч Андрія Клюєва з керівниками телеканалів.

 

Нагадаємо, Вікторія Сюмар заявила, що нібито вчора вранці секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Клюєв збирав топ-менеджерів телеканалів, щоб спонукати їх зменшити кількість інформації про євро майдан.

 

Вікторія Сюмар зачитала на Євромайдані заяву, в якій закликала журналістів виконувати свої обов'язки професійно: «Це звернення від людей, які висловлюють подяку за збалансоване висвітлення, за проведення розслідувань, за з'ясування правди, а також прохання й надалі так робити».

 

Ця заява стала поштовхом для пікетів біля телеканалів, які нині влаштовують громадські активісти.

 

Зокрема, такий мирний пікет уже відбувся біля офісу «1+1».

 

Між тим ще вчора Сергій Попов повідомив «ТК» офф-рекордс, а сьогодні підтвердив офіційно, що ані  з ним, ані з Олександром Ткаченком - керівником групи каналів «1+1» -  ніякої зустрічі Андрія Клюєва  не було, як і телефонних перемовин. Сергій Попов називає розповсюдження інформації Вікторією Сюмар «провокацією».

 

За інформацією з власних джерел «ТК», Андрій Клюєв розмови у телефонному режимі  міг провести з власниками  деяких телеканалів.  Водночас люди з близького оточення секретаря РНБО ще вчора спростовували «ТК» й цю інформацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13665
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
...
3793 дн. тому
Сцена на Майдані багатьом паморокиін б"є, і Сюмар- не виключення. за свої слова треба відповідати і інформацію перевіряти!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду