detector.media
07.12.2013 16:45
Сергій Попов: Клюєв ані зі мною, ані з Олександром Ткаченком не зустрічався

Керівник «ТСН» Сергій Попов спростував «Детектор медіа» інформацію, яку озвучила вчора ведуча 5-го каналу Вікторія Сюмар про нібито зустріч Андрія Клюєва з керівниками телеканалів.

 

Нагадаємо, Вікторія Сюмар заявила, що нібито вчора вранці секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Клюєв збирав топ-менеджерів телеканалів, щоб спонукати їх зменшити кількість інформації про євро майдан.

 

Вікторія Сюмар зачитала на Євромайдані заяву, в якій закликала журналістів виконувати свої обов'язки професійно: «Це звернення від людей, які висловлюють подяку за збалансоване висвітлення, за проведення розслідувань, за з'ясування правди, а також прохання й надалі так робити».

 

Ця заява стала поштовхом для пікетів біля телеканалів, які нині влаштовують громадські активісти.

 

Зокрема, такий мирний пікет уже відбувся біля офісу «1+1».

 

Між тим ще вчора Сергій Попов повідомив «ТК» офф-рекордс, а сьогодні підтвердив офіційно, що ані  з ним, ані з Олександром Ткаченком - керівником групи каналів «1+1» -  ніякої зустрічі Андрія Клюєва  не було, як і телефонних перемовин. Сергій Попов називає розповсюдження інформації Вікторією Сюмар «провокацією».

 

За інформацією з власних джерел «ТК», Андрій Клюєв розмови у телефонному режимі  міг провести з власниками  деяких телеканалів.  Водночас люди з близького оточення секретаря РНБО ще вчора спростовували «ТК» й цю інформацію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY