Автор блогу «Обозревателя» щодо вілл Яценюка у Маямі спростував інформацію

Автор блогу «Обозревателя» щодо вілл Яценюка у Маямі спростував інформацію

7 Грудня 2016
1839
7 Грудня 2016
19:36

Автор блогу «Обозревателя» щодо вілл Яценюка у Маямі спростував інформацію

1839
Автора блогу у виданні «Обозреватель» Олег Торгало, який раніше звинуватив екс-прем'єра Арсенія Яценюка в придбанні 24 вілл в Маямі (США), назвав свою інформацію неперевіреною і вибачився за неї.
Автор блогу «Обозревателя» щодо вілл Яценюка у Маямі спростував інформацію
Автор блогу «Обозревателя» щодо вілл Яценюка у Маямі спростував інформацію

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на звернення Олега Торгала.

«Я приношу свої вибачення Арсенію Яценюку. Також всім щирим патріотам, яким моя публікація доставила негативні емоції, чиїх очікувань не виправдав я», – написав він.

Олег Торгало запевнив, що отримав цю інформацію від «колишнього американського друга», який раніше обіцяв назвати адреси цих вілл і назви офшорних компаній, за допомогою яких вони були куплені, а також фото та відео Арсенія Яценюка на цих віллах, однак потім замовк і відключив всі види зв'язку.

«Якщо буде завгодно Арсенію Яценюку, я готовий пройти у його фахівців перевірку на детекторі брехні. Щоб переконати заявника і тих, хто сумнівається в тому, що це не було заздалегідь продуманою провокацією, що я зовсім не маю жодного відношення до будь-яких антиукраїнських сил, його політичних опонентів, і це не є плодом моєї уяви», – запевнив Олег Торгало.

Нагадаємо, 30 листопада Олег Торгало, засновник каналу Rosa-TV.com і мережі галерей Raritet-аrt.com, написав у своєму блозі у виданні «Обозреватель», що Арсеній Яценюк начебто придбав 24 об’єкти нерухомості у Флориді (США). При цьому він послався на інформацію свого друга, який 10 років займається нерухомістю у США, а також закликав журналістів розслідувати цю купівлю.

Після цього  Арсеній Яценюк заявив, що подасть до суду на Олега Торгала, який опублікував блог про начебто придбання Яценюком в Маямі (США) 24-х вілл за мільйони доларів.

5 грудня екс-прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся із позовною заявою до суду на автора блогу у виданні «Обозреватель» Олега Торгала про начебто придбання колишнім високопосадовцем 24-х вілл у Маямі (США). Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1839
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду