detector.media
07.12.2016 19:36
Автор блогу «Обозревателя» щодо вілл Яценюка у Маямі спростував інформацію
Автор блогу «Обозревателя» щодо вілл Яценюка у Маямі спростував інформацію
Автора блогу у виданні «Обозреватель» Олег Торгало, який раніше звинуватив екс-прем'єра Арсенія Яценюка в придбанні 24 вілл в Маямі (США), назвав свою інформацію неперевіреною і вибачився за неї.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на звернення Олега Торгала.

«Я приношу свої вибачення Арсенію Яценюку. Також всім щирим патріотам, яким моя публікація доставила негативні емоції, чиїх очікувань не виправдав я», – написав він.

Олег Торгало запевнив, що отримав цю інформацію від «колишнього американського друга», який раніше обіцяв назвати адреси цих вілл і назви офшорних компаній, за допомогою яких вони були куплені, а також фото та відео Арсенія Яценюка на цих віллах, однак потім замовк і відключив всі види зв'язку.

«Якщо буде завгодно Арсенію Яценюку, я готовий пройти у його фахівців перевірку на детекторі брехні. Щоб переконати заявника і тих, хто сумнівається в тому, що це не було заздалегідь продуманою провокацією, що я зовсім не маю жодного відношення до будь-яких антиукраїнських сил, його політичних опонентів, і це не є плодом моєї уяви», – запевнив Олег Торгало.

Нагадаємо, 30 листопада Олег Торгало, засновник каналу Rosa-TV.com і мережі галерей Raritet-аrt.com, написав у своєму блозі у виданні «Обозреватель», що Арсеній Яценюк начебто придбав 24 об’єкти нерухомості у Флориді (США). При цьому він послався на інформацію свого друга, який 10 років займається нерухомістю у США, а також закликав журналістів розслідувати цю купівлю.

Після цього  Арсеній Яценюк заявив, що подасть до суду на Олега Торгала, який опублікував блог про начебто придбання Яценюком в Маямі (США) 24-х вілл за мільйони доларів.

5 грудня екс-прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся із позовною заявою до суду на автора блогу у виданні «Обозреватель» Олега Торгала про начебто придбання колишнім високопосадовцем 24-х вілл у Маямі (США). Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY