Фільм «Жива» про учасницю УПА виходить в широкий прокат

Фільм «Жива» про учасницю УПА виходить в широкий прокат

23 Листопада 2016
4943
23 Листопада 2016
12:12

Фільм «Жива» про учасницю УПА виходить в широкий прокат

4943
24 листопадау широкий всеукраїнський прокат виходить художній фільм «Жива» режисера Тараса Химича.
Фільм «Жива» про учасницю УПА виходить в широкий прокат
Фільм «Жива» про учасницю УПА виходить в широкий прокат

Про це повідомляє прес-служба телеканалу ZIK, який є офіційним медіапартнером стрічки.

Стрічка заснована на реальних подіях та розказує про життя української зв`язкової УПА Анни Попович. Як стверджує команда «Живої», у фільмі – жодної політики та пропаганди, лише долі людей в обставинах та подіях, які нам відомі.  

Робота на фільмом тривала впродовж 3-х років. Знімали його у Карпатах та Львівському національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького».

«Під час зйомок було використано передові технології, яких ще не було в Україні: унікальна побудова композиції візуального ряду, оригінальна авторська звукова доріжка, художнє оформлення, використання справжньої техніки та зброї 1940-50-х рр., постановка бойових сцен із залученням найкращих військових консультантів та істориків України», – йдеться в релізі.

Після всеукраїнської прем'єри стрічка «Жива» вийде в ефір  ZIKу.

Нагадаємо, 24-27 листопада в Швеції вдруге відбудеться фестиваль українського кіно, на якому покажуть «Гніздо горлиці», «Пісню пісней», «Трубача» та «Незламну».

Фото: прес-служба ZIKу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4943
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду