«Гніздо горлиці» покажуть на фестивалі у Стокгольмі

«Гніздо горлиці» покажуть на фестивалі у Стокгольмі

23 Листопада 2016
2643
23 Листопада 2016
09:41

«Гніздо горлиці» покажуть на фестивалі у Стокгольмі

2643
24-27 листопада в Швеції вдруге відбудеться фестиваль українського кіно, на якому покажуть «Гніздо горлиці», «Пісню пісней», «Трубача» та «Незламну»
«Гніздо горлиці» покажуть на фестивалі у Стокгольмі
«Гніздо горлиці» покажуть на фестивалі у Стокгольмі

Про це повідомляє компанія 435films.

Фестиваль відкриє переможець Одеського Міжнародного кінофетивалю –  «Гніздо горлиці» (2016).Представляти фільм будуть режисер Тарас Ткаченко та виконавиця головної ролі Рима Зюбіна.
 
Наступним фільмом у програмі фестивалю буде «Пісня Пісней» Єви Найман.
Програма також включає в себе дитячий мюзікл «Трубач», Анатолія Матешко. Завершить фестиваль глядацький фільм «Незламна».
 
«Проведення показів українських фільмів за кордоном – це можливість у час, коли Україна стала відома крізь призму політичних подій, закріпити за нею статус культурної держави, заявити про себе, як про націю з талановитими кінематографістами», – повідомляють організатори.

Фестиваль є некомерційною ініціативою Українського інституту в Швеції за сприяння Посольста України у Королівстві Швеція та муніципалітету Стокгольму та української компанії 435films.

Нагадаємо, фільм «Гніздо горлиці» отримав дві нагороди 65-го міжнародного кінофестивалю у Мангеймі-Хайдельберзі (Німеччина). 

Стрічка також є переможцем Четвертого конкурсного відбору Держкіно. Виробництво фільму здійснили Продюсерський центр «Інсайт Медіа» (Україна) та «4 Rooms» (Італія). Драма, заснована на реальних подіях, оповідає про життя українських жінок в Італії.

Фото: BBC.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2643
Читайте також
17.11.2016 11:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
9 509
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду