Звільнено гендиректора Концерну РРТ Володимира Іщука

Звільнено гендиректора Концерну РРТ Володимира Іщука

17 Жовтня 2016
2423
17 Жовтня 2016
17:18

Звільнено гендиректора Концерну РРТ Володимира Іщука

2423
Кабінет Міністрів України звільнив Володимира Іщука з посади генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.
Звільнено гендиректора Концерну РРТ Володимира Іщука
Звільнено гендиректора Концерну РРТ Володимира Іщука

Відповідне розпорядження № 734-р від 11 жовтня оприлюднено на Урядовому порталі.

Іншим розпорядженням № 735-р від 11 жовтня Кабмін тимчасово, до призначення гендиректора, поклав виконання обов’язків генерального директора на Олександра Богданова, першого заступника гендиректора Концерну РРТ.

З власних джерел «Детектор медіа» дізнався про ухвалене Кабміном рішення ще 11 жовтня, але не зміг отримати підтверджень. Зокрема, пан Богданов у п’ятницю, 12 жовтня, повідомив «Детектору медіа», що не має офіційної інформації щодо кадрових змін. Так само і пан Іщук зазначив, що йому невідомо про його звільнення, але наголосив, що за посаду не тримається.

В оприлюдненому урядовому розпорядженні вказано, що пана Іщука звільнено «за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію».

Нагадаємо, Володимир Іщук був призначений генеральним директором Концерну РРТ 30 липня 2015 року. До цього він як перший заступник півроку виконував обов’язки гендиректора, після звільнення з посади гендиректора Олександра Півнюка.

На фото - Володимир Іщук

Фото Світлани Остапи

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2423
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду