detector.media
17.10.2016 17:18
Звільнено гендиректора Концерну РРТ Володимира Іщука
Звільнено гендиректора Концерну РРТ Володимира Іщука
Кабінет Міністрів України звільнив Володимира Іщука з посади генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Відповідне розпорядження № 734-р від 11 жовтня оприлюднено на Урядовому порталі.

Іншим розпорядженням № 735-р від 11 жовтня Кабмін тимчасово, до призначення гендиректора, поклав виконання обов’язків генерального директора на Олександра Богданова, першого заступника гендиректора Концерну РРТ.

З власних джерел «Детектор медіа» дізнався про ухвалене Кабміном рішення ще 11 жовтня, але не зміг отримати підтверджень. Зокрема, пан Богданов у п’ятницю, 12 жовтня, повідомив «Детектору медіа», що не має офіційної інформації щодо кадрових змін. Так само і пан Іщук зазначив, що йому невідомо про його звільнення, але наголосив, що за посаду не тримається.

В оприлюдненому урядовому розпорядженні вказано, що пана Іщука звільнено «за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію».

Нагадаємо, Володимир Іщук був призначений генеральним директором Концерну РРТ 30 липня 2015 року. До цього він як перший заступник півроку виконував обов’язки гендиректора, після звільнення з посади гендиректора Олександра Півнюка.

На фото - Володимир Іщук

Фото Світлани Остапи

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY