На «Радио Вести» стартує нова програма про українські міста

На «Радио Вести» стартує нова програма про українські міста

3 Серпня 2016
1531
3 Серпня 2016
10:45

На «Радио Вести» стартує нова програма про українські міста

1531
З 7 серпня на радіостанції стартує нова пізнавально-розважальна програма «Забытые истории большого города» з ведучою Оленою Моренцовою
На «Радио Вести» стартує нова програма про українські міста
На «Радио Вести» стартує нова програма про українські міста

Про це повідомляють «Радио Вести» у своєму прес-релізі.

 «Забытые истории большого города» програма про українські місця та міста, які були невідомі раніше. В першу чергу, як повідомляють «Радио Вести» слухачам розкажуть про Київ, Харків та Дніпро.

«Як часто ми пориваємося виїхати за кордон в пошуках пам'яток, старовинних красот і захоплюючих історій? Але ж їхати далеко нам не обов'язково, все це може оточувати нас кожен день в повсякденних бігах і турботах. Новий проект Радио Вести – це подорож назад у часі. А воно приховує безліч приголомшливих фактів і історій», розказала ведуча програми пані Моренцова.

Програма  «Забытые истории большого города»  виходитиме в ефір «Радио Вести» щонеділі по неділях з 13:00 до 14:00.

Як повідомляв «Детектор медіа», 5 по 21 серпня в ефірі «Радио Вести» виходитиме новий спеціальний проект «Варда де Жанейро», присвячений цьогорічним Олімпійським іграм в Ріо-де-Жанейро

Нагадаємо, до Дня Незалежності радіостанція «Радио Вести» та газета «Вести» підготували спільний спецпроект – «Кращі за 25 років незалежності України», за результатами якого визначаться найбільш видатні українці, а також досягнення і винаходи за останні 25 років

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1531
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду