Фільм «Наша Надія» покажуть в Українському Музеї в Нью-Йорку

Фільм «Наша Надія» покажуть в Українському Музеї в Нью-Йорку

18 Лютого 2015
3457
18 Лютого 2015
13:37

Фільм «Наша Надія» покажуть в Українському Музеї в Нью-Йорку

3457
Фільм «Наша Надія» покажуть в Українському Музеї в Нью-Йорку
Фільм «Наша Надія» покажуть в Українському Музеї в Нью-Йорку

20 лютого в Українському Музеї в Нью-Йорку презентують документальний фільм «Наша Надія» режисера Володимира Тихого. Про це повідомляє прес-служба дистриб'юторської компанії 435 FILMS Distribution.

 

Нагадаємо, у стрічці розповідається історія українсього пілота Надії Савченко, яку влітку викрали ФСБ і нині утримують у московському СІЗО. З 13 грудня льотчиця голодує, протестуючи проти неправомірно висунутих їй у РФ звинувачень у причетності до загибелі російських журналістів.

 

«Сьогодні до України прикута увага всього світу. Всі співчувають Надії Савченко та іншим українцям, що стали жертвами війни. Саме зараз українське документальне кіно набуває особливого розвитку і підіймається на якісно новий рівень. Сучасні українські фільми безумовно затребувані і ми можемо розраховувати на плідну співпрацю з країнами Європи та Америки», - коментує показ в США продюсер фільму Микола Конопелько.

 

Як повідомляє прес-служба 435 FILMS Distribution, на початку лютого «Нашу Надію» представили на Європейському кіноринку 64-го Берлінського кінофестивалю.

 

«Актуальна документалістика зайняла важливе місце на стенді Ukranian Film Corner 2015. Фільм у Берліні представляла продюсер Анна Паленчук. Стрічка про політув'язнену Надію Савченко та війну на сході України викликала значний інтерес у представників кінематографу. Було укладено попередні домовленості про участь документального фільму у кінофестивалях і трансляцію на європейських телеканалах», - зазначили у дистриб'юторській компанії.

 

Нагадаємо, у Києві прем'єра фільму «Наша надія» відбулася 21 жовтня 2014 року.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3457
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду