Бондаренко пропонує перейменувати вулицю на Троєщині на честь В’ячеслава Веремія

Бондаренко пропонує перейменувати вулицю на Троєщині на честь В’ячеслава Веремія

2 Квітня 2014
3851

Бондаренко пропонує перейменувати вулицю на Троєщині на честь В’ячеслава Веремія

3851
Бондаренко пропонує перейменувати вулицю на Троєщині на честь В’ячеслава Веремія
Бондаренко пропонує перейменувати вулицю на Троєщині на честь В’ячеслава Веремія

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко запропонував перейменувати вулицю Каштанову (на фото) у Деснянському районі столиці на честь журналіста В'ячеслава Веремія. Про це  йдеться на сайті КМДА.

 

«За останні місяці Україна та її столиця пережили багато героїчних і водночас трагічних подій. Громадяни України, які загинули під час протестсних акцій, відстоюючи свої права та свободи, увійшли до історії України як «Небесна сотня». Серед загиблих є український журналіст, який писав на столичну тематику, - кореспондент газети «Вести» В'ячеслав Веремій. Його було вбито в центрі Києві в ніч проти 19 лютого 2014 року. Віддаючи глибоку шану журналістові, звертаюся з ініціативою перейменувати вулицю Каштанову в Деснянському районі міста Києва на його честь», - звернувся у своєму листі до керівництва Київради Володимир Бондаренко.

 

Володимир Бондаренко запропонував провести громадське обговорення у формі електронних консультацій, а також розмістити на офіційному порталі Київської міської влади відповідне інформаційне повідомлення та протягом двох місяців забезпечити збір і узагальнення пропозицій громади щодо перейменування.

 

 В'ячеслав Веремій був убитий у ніч на 19 лютого. Рівно за місяць до загибелі він отримав поранення на вулиці Грушевського від розриву святлошумової гранати

 

Нагадаємо, у Києві в ніч з 18 на19 лютого  був  убитий журналіст газети «Вести» В'ячеслав Веремій. Він зі своїм колегою поверталися з редакції додому на таксі. На перехресті на машину напали озброєні невідомі, почали розгойдувати машину, витягли водія і пасажирів і почали їх бити. Дві людини отримали травми, а журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення. Міліція Києва порушила за цим фактом кримінальну справу.

 

2 квітня правоохоронці повідомили про затримання  першого підозрюваного у вбивстві журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду