Президент запросив  журналістку «Детектора медіа» Марину Баранівську на Донбас

Президент запросив журналістку «Детектора медіа» Марину Баранівську на Донбас

16 Березня 2018
2487
16 Березня 2018
16:47

Президент запросив журналістку «Детектора медіа» Марину Баранівську на Донбас

2487
Сьогодні знімальна група «Детектора медіа» у складі журналістки Марини Баранівської та оператора-фрилансера Ярослава Пілунського перебуває разом із Президентом України Петром Порошенком на Донбасі, поблизу лінії розмежування.
Президент запросив  журналістку «Детектора медіа» Марину Баранівську на Донбас
Президент запросив  журналістку «Детектора медіа» Марину Баранівську на Донбас

За словами прес-секретаря Президента Святослава Цеголка, знімальній групі нададуть можливість бути присутньою на більшості заходів та зустрічей (з урахуванням питань безпеки) за участі Петра Порошенка та взяти в нього інтерв’ю.

Нагадаємо, під час прес-конференції 28 лютого журналістка Марина Баранівська поставила Президенту гостре запитання. Відповідаючи на нього, Петро Порошенко запропонував журналістці провести з ним один день, щоби переконатися, що «його життя — не цукор».

За кілька днів Святослав Цеголко підтвердив запрошення Президента. Під час його зустрічі з шеф-редакторкою «Детектора медіа» Наталією Лигачовою було вирішено, що, оскільки запитання журналістки стосувалося ситуації на Донбасі поблизу лінії розмежування, знімальна група видання проведе з Президентом робочий день саме там.

Остаточно формат поїздки було погоджено Святославом Цеголком безпосередньо з Мариною Баранівською напередодні поїздки.

«Детектор медіа» опублікує репортаж найближчим часом. Ми дякуємо прес-службі Президента за максимальне сприяння  проведенню зйомок.

На фото: 16 березня Петро Порошенко поспілкувався з мешканцями Катеринівки, що на Луганщині

Фото: president.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2487
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
2187 дн. тому
А где обещанный репортаж-то? Или зрады на него не наскребли?
Катерина
2196 дн. тому
Вже вісім днів збігло після поїздки Марини Баранівської до Катеринівки, а обіцяного найближчим часом репортажу не можу знайти. Може, я погано шукала?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду