detector.media
16.03.2018 16:47
Президент запросив журналістку «Детектора медіа» Марину Баранівську на Донбас
Президент запросив  журналістку «Детектора медіа» Марину Баранівську на Донбас
Сьогодні знімальна група «Детектора медіа» у складі журналістки Марини Баранівської та оператора-фрилансера Ярослава Пілунського перебуває разом із Президентом України Петром Порошенком на Донбасі, поблизу лінії розмежування.

За словами прес-секретаря Президента Святослава Цеголка, знімальній групі нададуть можливість бути присутньою на більшості заходів та зустрічей (з урахуванням питань безпеки) за участі Петра Порошенка та взяти в нього інтерв’ю.

Нагадаємо, під час прес-конференції 28 лютого журналістка Марина Баранівська поставила Президенту гостре запитання. Відповідаючи на нього, Петро Порошенко запропонував журналістці провести з ним один день, щоби переконатися, що «його життя — не цукор».

За кілька днів Святослав Цеголко підтвердив запрошення Президента. Під час його зустрічі з шеф-редакторкою «Детектора медіа» Наталією Лигачовою було вирішено, що, оскільки запитання журналістки стосувалося ситуації на Донбасі поблизу лінії розмежування, знімальна група видання проведе з Президентом робочий день саме там.

Остаточно формат поїздки було погоджено Святославом Цеголком безпосередньо з Мариною Баранівською напередодні поїздки.

«Детектор медіа» опублікує репортаж найближчим часом. Ми дякуємо прес-службі Президента за максимальне сприяння  проведенню зйомок.

На фото: 16 березня Петро Порошенко поспілкувався з мешканцями Катеринівки, що на Луганщині

Фото: president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY