Наталя Виговська увійшла до комісії з перевірки запорізького телеканалу Z

Наталя Виговська увійшла до комісії з перевірки запорізького телеканалу Z

8 Червня 2017
1960

Наталя Виговська увійшла до комісії з перевірки запорізького телеканалу Z

1960
Представниця Інституту масової інформації (ІМІ) в Запорізькій області, багаторічний автор «Детектора медіа» Наталія Виговська увійшла у якості експертки до тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки фінансово-господарської діяльності комунального телеканалу Z (комунальне підприємство «Муніципальна телевізійна мережа» (МТМ).
Наталя Виговська увійшла до комісії з перевірки запорізького телеканалу Z
Наталя Виговська увійшла до комісії з перевірки запорізького телеканалу Z

Про це повідомляє сайт ІМІ.

За словами пані Виговської, телеканал перевірять на дотримання принципу всебічного висвітлення міських подій та збалансованого залучення джерел інформації.

Тимчасова контрольна комісія з питань перевірки фінансово-господарської діяльності телеканалу була утворена 26 квітня рішенням міськради і наразі почала роботу.

Також депутати та експерти перевірять фінансово-технологічний стан телеканалу, проаналізують доцільність розподілу коштів, що виділяються на телеканал, особливості управлінської стратегії, контент основних програм телеканалу.

Попередньо робота комісії триватиме до кінця червня, але депутати планують подовжити термін своєї діяльності.

Нагадаємо, телеканал Z належить комунальному підприємству «Муніципальна телевізійна мережа» та повністю фінансується з бюджету міста. На 2017 рік телеканалу виділили найбільшу за весь період існування КП суму – більше 16 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Людмилу Маринюк, яка очолювала телеканал Z (екс-телеканал МТМ) шість років, звільнено з 21 грудня. Її замінив Дмитро Вєліканов, який раніше був телеведучим на іншому телеканалі Запоріжжя – TV-5.

У лютому стало відомо, що на сайті Запорізької міської ради опубліковано проект рішення «Про створення тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності КП “Муніципальна телевізійна мережа” (“Телеканал Z”)».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду