Ведучим ток-шоу «Полілог» став Андрій Булгаров

Ведучим ток-шоу «Полілог» став Андрій Булгаров

20 Жовтня 2016
2541

Ведучим ток-шоу «Полілог» став Андрій Булгаров

2541
У конкурсі ведучих нового проекту про переселенців «Полілог», який виходитиме на 5 каналі, переміг публіцист, сценаріст, телеведучій і медіа-тренер Андрій Булгаров
Ведучим ток-шоу «Полілог» став Андрій Булгаров
Ведучим ток-шоу «Полілог» став Андрій Булгаров

Про це повідомляється на сайті «Полілог».

 «Я тут, тому що впевнений, що цей проект зможе вирішити проблеми не тільки переселенців, а й українського суспільства в цілому. У спробах домогтися від органів влади вирішення будь-якої проблеми сьогодні немає різниці між ВПЛ і рядовим українцем. У обох поки мало що виходить. Але я працював в цій системі, і знаю, як позбавити чиновника можливості вішати локшину на вуха, - сказав він. – Бачу два головні завдання проекту «Полілог» - допомога у випадках порушення прав людей і створення мотивації і можливостей для тих, хто приходить в наше шоу».

Як повідомляється, в Україну пан Булгаров переїхав у віці 17 років з Молдови. В Одесі він отримав економічну освіту, а в 29 років став головою Ренійської районної державної адміністрації. Був викладачем фінансів, маркетингу та менеджменту, а протягом кількох років очолював кафедру фінансів Ренійського інституту Дніпропетровського університету імені Нобеля.  Також заснував «Майстер-школу новин» та готує до публікації власний історичний детектив.

«Я перебрався в столицю і «поховав »минуле. До листопада 2011 року працював начальником управління контролю цін на ринку монопольних утворень в Держінспекції з контролю за цінами. Коли інспекцію ліквідували, колеги пішли далі по сходах державної служби. Я ж вирішив, що не хочу більше залежати від того, хто став президентом або прем'єр-міністром ... Однак виявилося, що чиновники і держслужбовці 5-го рангу нікому не потрібні. Дев'ять місяців був безробітним, заручником своєї трудової книжки, за що трохи її не спалив. Навіть думав влаштуватися вантажником. І вже збирався складати коробки на картонній фабриці. У цей кризовий час мені знадобилося давнє вміння писати. Завдяки йому я той, ким я є», – розказав він.

Нагадаємо, 23 вересня у Києві на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря презентували медіа-платформу «Полілог» про переселенців. Дискусійна площадка поєднує сайт, соціальні мережі і ток-шоу, вихід якого заплановано з кінця жовтня в ефірі «5 каналу». Проект здійснюється Незалежною асоціацією телерадіомовників (НАМ) та RNW Media (Нідерланди).

На фото - Андрій Булгаров

АФото: "Полілог"

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду