detector.media
20.10.2016 09:47
Ведучим ток-шоу «Полілог» став Андрій Булгаров
Ведучим ток-шоу «Полілог» став Андрій Булгаров
У конкурсі ведучих нового проекту про переселенців «Полілог», який виходитиме на 5 каналі, переміг публіцист, сценаріст, телеведучій і медіа-тренер Андрій Булгаров

Про це повідомляється на сайті «Полілог».

 «Я тут, тому що впевнений, що цей проект зможе вирішити проблеми не тільки переселенців, а й українського суспільства в цілому. У спробах домогтися від органів влади вирішення будь-якої проблеми сьогодні немає різниці між ВПЛ і рядовим українцем. У обох поки мало що виходить. Але я працював в цій системі, і знаю, як позбавити чиновника можливості вішати локшину на вуха, - сказав він. – Бачу два головні завдання проекту «Полілог» - допомога у випадках порушення прав людей і створення мотивації і можливостей для тих, хто приходить в наше шоу».

Як повідомляється, в Україну пан Булгаров переїхав у віці 17 років з Молдови. В Одесі він отримав економічну освіту, а в 29 років став головою Ренійської районної державної адміністрації. Був викладачем фінансів, маркетингу та менеджменту, а протягом кількох років очолював кафедру фінансів Ренійського інституту Дніпропетровського університету імені Нобеля.  Також заснував «Майстер-школу новин» та готує до публікації власний історичний детектив.

«Я перебрався в столицю і «поховав »минуле. До листопада 2011 року працював начальником управління контролю цін на ринку монопольних утворень в Держінспекції з контролю за цінами. Коли інспекцію ліквідували, колеги пішли далі по сходах державної служби. Я ж вирішив, що не хочу більше залежати від того, хто став президентом або прем'єр-міністром ... Однак виявилося, що чиновники і держслужбовці 5-го рангу нікому не потрібні. Дев'ять місяців був безробітним, заручником своєї трудової книжки, за що трохи її не спалив. Навіть думав влаштуватися вантажником. І вже збирався складати коробки на картонній фабриці. У цей кризовий час мені знадобилося давнє вміння писати. Завдяки йому я той, ким я є», – розказав він.

Нагадаємо, 23 вересня у Києві на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря презентували медіа-платформу «Полілог» про переселенців. Дискусійна площадка поєднує сайт, соціальні мережі і ток-шоу, вихід якого заплановано з кінця жовтня в ефірі «5 каналу». Проект здійснюється Незалежною асоціацією телерадіомовників (НАМ) та RNW Media (Нідерланди).

На фото - Андрій Булгаров

АФото: "Полілог"

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY