Медійник Ігор Громов заявляє про втрату техніки та побиття на Майдані

Медійник Ігор Громов заявляє про втрату техніки та побиття на Майдані

22 Лютого 2016
3930

Медійник Ігор Громов заявляє про втрату техніки та побиття на Майдані

3930
22 лютого чоловік, який назвався представником прес-центру «Революційних правих сил» та журналістом газети «Народний трибунал» Ігорем Громовим, заявив, що його побили на Майдані, а також зламали камеру і забрали штатив.
Медійник Ігор Громов заявляє про втрату техніки та побиття на Майдані
Медійник Ігор Громов заявляє про втрату техніки та побиття на Майдані

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у місті Київ.

Як повідомляє поліція, Ігор Громов звернувся з відповідним повідомленням до правоохоронців. «Нині заявник перебуває у райуправлінні поліції і надає пояснення правоохоронцям. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження», - зазначили в поліції.

У коментарі телеканалу «112 Україна» чоловік заявив, що нападники на нього були в балаклавах. «Мене побили, забрали штатив, зламали камеру, саме тому, що ми тут висвітлюємо Майдан, так само як побили і забрали камери у журналістів «17-го каналу». Ці люди не хочуть висвітлення подій, які були на Майдані, вони прийшли в балаклавах. Мені подзвонили наші хлопці, які сьогодні ночували на Майдані, сказали, що тут збираються незрозумілого вигляду люди в камуфляжі, в балаклавах, які оточують периметр наших наметів. Я приїхав, попросив їх представитися, зняти балаклави, вони зламали камеру, штатив і силою забрали з Майдану» , - сказав він.

Нагадаємо, 20 лютого журналісти «17-го каналу» заявили про напад на їхню знімальну групу на Майдані Незалежності, звідки вони здійснювали трансляцію наживо, зокрема – акцій, організованих правими силами. Столична поліція розпочала розслідування за фактом перешкоджання професійній діяльності та викрадення журналіста «17-го каналу» Андрія Павловського (якого пізніше відпустили), а також напад та пограбування офісу цього інтернет-телеканалу, який стався наступної ночі.

 

Фото – «112 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду