detector.media
22.02.2016 14:38
Медійник Ігор Громов заявляє про втрату техніки та побиття на Майдані
Медійник Ігор Громов заявляє про втрату техніки та побиття на Майдані
22 лютого чоловік, який назвався представником прес-центру «Революційних правих сил» та журналістом газети «Народний трибунал» Ігорем Громовим, заявив, що його побили на Майдані, а також зламали камеру і забрали штатив.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у місті Київ.

Як повідомляє поліція, Ігор Громов звернувся з відповідним повідомленням до правоохоронців. «Нині заявник перебуває у райуправлінні поліції і надає пояснення правоохоронцям. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження», - зазначили в поліції.

У коментарі телеканалу «112 Україна» чоловік заявив, що нападники на нього були в балаклавах. «Мене побили, забрали штатив, зламали камеру, саме тому, що ми тут висвітлюємо Майдан, так само як побили і забрали камери у журналістів «17-го каналу». Ці люди не хочуть висвітлення подій, які були на Майдані, вони прийшли в балаклавах. Мені подзвонили наші хлопці, які сьогодні ночували на Майдані, сказали, що тут збираються незрозумілого вигляду люди в камуфляжі, в балаклавах, які оточують периметр наших наметів. Я приїхав, попросив їх представитися, зняти балаклави, вони зламали камеру, штатив і силою забрали з Майдану» , - сказав він.

Нагадаємо, 20 лютого журналісти «17-го каналу» заявили про напад на їхню знімальну групу на Майдані Незалежності, звідки вони здійснювали трансляцію наживо, зокрема – акцій, організованих правими силами. Столична поліція розпочала розслідування за фактом перешкоджання професійній діяльності та викрадення журналіста «17-го каналу» Андрія Павловського (якого пізніше відпустили), а також напад та пограбування офісу цього інтернет-телеканалу, який стався наступної ночі.

 

Фото – «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY