detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
03.01.2024 11:48
Сьогодні відбудеться онлайн-прем'єра проєкту «Про війну», який створюють Укрінформ та Центр протидії дезінформації
Сьогодні відбудеться онлайн-прем'єра проєкту «Про війну», який створюють Укрінформ та Центр протидії дезінформації
У ролі ведучих нового проєкту — лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко та офіцер управління 12 бригади «Азов» Нацгвардії Дмитро «Дипломат».

Сьогодні о 19:30 відбудеться онлайн-прем'єра проєкту «Про війну», який створюють  інформаційне агентство «Укрінформ» та Центр протидії дезінформації. Перший випуск з’явиться на майданчиках обох виробників проєкту.

У проєкті «Про війну» йтиметься про події на фронті, фейки, діяльність інфлюенсерів та найважливіші проблеми на війні.

У ролі ведучих виступають заступник керівника Центру протидії дезінформації при РНБО, лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко та офіцер управління 12 бригади «Азов» Нацгвардії Дмитро «Дипломат».

Читайте також:

Як повідомляв «Детектор медіа» раніше, в середині грудня 2023-го Укрінформ запустив на своєму ютуб-каналі програму «Лідія Таран запитує», в якій журналістка Лідія Таран розмовлятиме з провідними експертами про Україну в контексті міжнародної політики.

Також у грудні на ютуб-каналі «Укрінформ ТБ» почав виходити цикл щотижневих відеоінтерв'ю з радником керівника ОПУ Сергієм Лещенком — «Інтерв’ю з Сергієм Лещенком». За словами гендиректора агентства Олексія Мацуки, Лещенко співпрацюватиме з Укрінформом як позаштатний помічник з розвитку мультимедіа без заробітної плати та вестиме власну відеопрограму про політичні та соціальні явища в українському суспільстві. 

12 грудня на «Укрінформ ТБ» стартував новий проєкт «Станція Краматорськ» з фотографами-документалістами Костянтином та Владою Ліберовими. 

8 листопада 2023 року на посаду генерального директора Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» призначили Олексія Мацуку. Згодом його заступником став Єгор Сігарьов. 

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY