detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
01.12.2023 10:00
5 канал відкрив передзамовлення на еротичні календарі «Без цензури» на 2024 рік
5 канал відкрив передзамовлення на еротичні календарі «Без цензури» на 2024 рік
Аналогічний благодійний проєкт за участі журналісток 5 каналу у ролі фотомоделей зібрав 6 млн грн, за які купили понад 200 рацій для ЗСУ.

5 канал повідомив, що відкрив передзамовлення на пікантні календарі «Без цензури» на 2024 рік. Канал вирішив продовжити свій благодійний проєкт, щоб подякувати українським військовим.

Нагадаємо, у грудні минулого року 12 журналісток 5 каналу знялися оголеними для благодійного проєкту — календаря «Без цензури». Організатори цієї ініціативи ставили собі за мету зібрати 1 млн грн на рації для ЗСУ.

За словами шефредакторки 5 каналу Ірини Герасимової, проєкт виявився значно успішнішим.

«За один рік наш проєкт "Без цензури" зібрав 6 мільйонів гривень, понад дві сотні рацій — крутих "Моторол" — працюють на різних напрямках по всій лінії фронту, в різних регіонах працюють проти ворога», — розповіла Герасимова.

Випуск календаря з оголеними журналістками спричинив суспільний резонанс. Так, низка громадських організацій та медійників засудили поширення цих календарів і виступили із відповідною заявою.

Зі свого боку уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що «не побачив нічого поганого» в еротичному календарі, який випустили журналістки 5 каналу, щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписав календарі 5 каналу з оголеними журналістками, які випустили, щоб зібрати кошти на потреби армії.

А у січні 2023-го 5 канал випустив чоловічу версію фотосесії — новорічну листівку.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY