detector.media
16.12.2021 13:44
Голова ГУР Буданов підтвердив, що «тимчасово проживає» в будинку Гогілашвілі
Голова ГУР Буданов підтвердив, що «тимчасово проживає» в будинку Гогілашвілі
Кирило Буданов: «Гогілашвілі є моїм другом, я цього ніколи не приховував».

Голова ГУР Міноборони Кирило Буданов підтвердив, що живе у будинку, який орендує родина ексзаступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі. Раніше про це повідомляли розслідувачі «Слідства.Інфо».

«По-перше, я там не живу, а тимчасово проживаю. Оскільки зараз у моїй квартирі робиться ремонт. А Гогілашвілі є моїм другом, я цього ніколи не приховував. І він запропонував мені на певний період пожити в нього», – заявив Буданов Bihus.Info.

За документами орендований будинок у Хотові Києво-Святошинського району належить Діані Стрілковській – ексдружині В’ячеслава Стрілковського.

За даними журналістів, колишнє подружжя має бізнес з «мінімізації податків» через конвертаційні центри.

«Мені відома ця особа. Публічно я не дуже пам’ятаю, в чому її звинувачували. Проте цю особу пов’язують з незаконним обігом готівки. Обнал», – коментує Буданов.

Нагадаємо, «Центр журналістських розслідувань» стверджує, що у Гогілашвілі є російський паспорт

11 грудня 2021 року у мережі з'явилось відео, де Гогілашвілі на одному з блокпостів на в’їзді в Донецьку область свариться та погрожує поліцейським, які вимагали в нього документи на перевірку.

Після резонансного відео на блокпості «Українська правда» опублікувала новий відеозапис вже іншого інциденту з Гогілашвілі.

24 листопада автомобіль Гогілашвілі у Києві зупинили патрульні поліцейські, аби перевірити документи. Це розлютило посадовця і він почав хамити та ображати правоохоронців, запитуючи, чому вони «не впізнали начальство».

Водночас поліцейські спокійно намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу.

13 грудня Кабмін звільнив Гогілашвілі з посади заступника голови МВС за власним бажанням.

За даними головреда «Цензор.нет» Юрія Бутусова, в Україну Гогілашвілі переїхав на початку 2010-х років, до цього він жив у Росії, де працював помічником боксера, а сьогодні депутата Держдуми РФ Миколи Валуєва. 

Скріншот відео: BIHUS info/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY