detector.media
10.12.2021 17:41
«Медіа Група Україна» не має жодного стосунку до каналу «Наш» – Белянський
«Медіа Група Україна» не має жодного стосунку до каналу «Наш» – Белянський
Дмитро Белянський: Раніше ми орендували студію каналу «Наш» для виробництва низки токшоу.

Член наглядової ради «Медіа Групи Україна» Дмитро Белянський в інтерв’ю «Детектору медіа» заявив, що медіагрупа не має жодного стосунку до каналу «Наш».

Коментуючи питання, чи фінансувала медіагрупа або компанії з орбіти СКМ канал «Наш» і чи розглядалась можливість купівлі мовника, Белянський відповів наступне:

«Перед запуском "України 24" ми уважно вивчали ринок інформаційних каналів і всі пропозиції, які були на ньому. На сьогодні МГУ не має жодного стосунку до каналу "Наш". Раніше ми орендували студію каналу "Наш" для виробництва "Ток-шоу №1" Василя Голованова та "Народ проти з Наташею Влащенко", поки будували свій павільйон, що суттєво затяглося через локдауни».

У 2019 році з'явилась інформація про нібито продаж каналу «Наш/Максі-ТВ» Рінату Ахметову. Однак власник мовника Євген Мураєв спростовував ці повідомлення.  

У квітні 2021 року «Українська правда» повідомила, що олігарх Вадим Новинський фінансує телеканал «Наш» і веде перемовини з Мураєвим про офіційну покупку цього медіаактиву. Мураєв тоді спростував повідомлення про фінансування мовника олігархом.

У червні 2021 року Новинський офіційно підтвердив, що веде з Мураєвим перемовини щодо купівлі телеканалу. Однак 7 липня Новинський повідомив, що офіційно вийшов з перемовин щодо купівлі каналу «Наш».

Напередодні, 29 червня 2021 року, Мураєв заявив, що передає управління мовником трудовому колективу.

Скріншот відео: «Україна 24»/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY