detector.media
20.08.2019 14:00
Вікторія Левченко очолить «1+1 продакшн»
Вікторія Левченко очолить «1+1 продакшн»
Генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ із 16 вересня очолить виробничу бізнес-одиницю групи «1+1 медіа» – «1+1 продакшн».

Про це повідомила пресслужба групи.

20 серпня «1+1 медіа» представила співробітникам нову управлінську структуру, у якій відбувається чіткий розподіл на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси.

Зокрема, в «1+1 медіа» з'являються бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким (генеральний продюсер каналу «2+2»), «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко (генеральний продюсер каналу ТЕТ), «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість Олександра Ткаченка генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань.

У групі «1+1 медіа» створено новий керівний орган – правління. Членами правління стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Склад правління групи затверджується акціонером «1+1 медіа», а члени правління самі обирають голову, який відповідатиме за організацію роботи органу. Правління має обрати голову на своєму першому засіданні 28 серпня.

Нагадаємо, Вікторія Левченко (Шульженко) розпочала роботу на «1+1» у 2009 році. До цього вона очолювала відділ закупівель Нового каналу. У жовтні 2009 року вона була призначена програмною директоркою групи «1+1 медіа», у листопаді 2011 року Вікторія Шульженко стала генеральною продюсеркою каналу «1+1», а у вересні 2012 її посада змінилась на головну продюсерку з розважальних форматів. У жовтні 2012 року вона залишила «1+1 медіа» та очолила програмний департамент російського каналу СТС. У вересні 2015 року вона повернулася в «1+1 медіа» на посаду програмної директорки каналу ТЕТ, а з 1 квітня 2016 року стала генеральною продюсеркою каналу ТЕТ.

Попередня генеральна продюсерка «1+1 Продашн» Вікторія Баранова звільнилася в жовтні 2018 року. Група «1+1 медіа» розпочала пошуки нового генпродюсера та водночас змінила структуру «1+1 Продакшн», створивши три самостійних управління: управління виробництва великих розважальних шоу на чолі з Володимиром Завадюком; управління виробництва художніх (fiction) проектів на чолі з Христиною Шкабар, управління виробництва нехудожніх (non-fiction) проектів під керівництвом Акіма Галімова. Управління технічної підтримки та постпродакшн на чолі з Ольгою Михальченко мало бути підпорядковане безпосередньо генеральному продюсеру «1+1 Продакшн».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY