Канал НТН запустить цикл докфільмів про кримінальну субкультуру

15 Березня 2013
5966
15 Березня 2013
11:22

Канал НТН запустить цикл докфільмів про кримінальну субкультуру

5966
Канал НТН запустить цикл докфільмів про кримінальну субкультуру

17 березня НТН покаже прем'єру циклу документальних фільмів власного виробництва «Таємниці кримінального світу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У кожному фільмі (в ефір вийде 16 епізодів) йтиметься  про кримінальну субкультуру, яка користується великою популярністю у кіно-і телеглядачів. У фільмах використані матеріали архівів міліції, хроніка та постановочні зйомки. Прем'єра почнеться фільмом «Наглядач».

 

Програма виходитиме щонеділі о 00.00 з повтором по суботах о 13.00.

 

«Наш глядач - унікальний і вимогливий. Він не любить банальні шоу і даремні "розмови". Він любить якісний і реалістичний контент. "Таємниці" - саме такий продукт», - вважає виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

«Детектор медіа»


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5966
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зневірений
4021 дн. тому
Любить наше ТБ копатися в лайні. А от зняти серію фільмів про українську культуру - видатних композиторів, письменників, художників, про історичні постаті - це продюсерам і на думку не спадає. Глядач, бачте, в нас унікальний і вимогливий - йому тільки лайно потрібне - блатняк, попса, "зірки" і секс. Еге ж?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду