Заступником головного редактора газети «Капитал» стала Ольга Хлопенкова

26 Лютого 2013
7447
26 Лютого 2013
19:10

Заступником головного редактора газети «Капитал» стала Ольга Хлопенкова

7447
Заступником головного редактора газети «Капитал» стала Ольга Хлопенкова

Заступником головного редактора газети «Капитал» стала Ольга Хлопенкова. Цю інформацію, яка надійшла на редакційну пошту «Детектор медіа», підтвердили джерела в редакції.

 

За даними джерел, пані Хлопенкова працює в «Капитале» другий день, тобто з понеділка, 25 лютого.

 

Директор ТОВ «Ділова преса країни», що є засновником і видавцем нової газети, Ілля Чудновський, відмовився коментувати «Детектор медіа» інформацію про це призначення. Поговорити з Ольгою Хлопенковою «Детектор медіа» поки не вдалося - вона поклала слухавку.

 

Нагадаємо, що раніше головним редактором «Капитала» став російський журналіст Олексій Непомнящий, його заступниками - Олександр Виноградов (колишній перший заступник головного редактора газети «Коммерсантъ. Украина») та Олександр Бердинських (екс-головний редактор газети «Экономические известия»).

 

Ольга Хлопенкова з 2003 по 2006 роки працювала в п'яти ділових виданнях: «Бизнес», «Корреспондент», «Эксперт Украина», «Коммерсантъ-Украина», «Экономические известия», з 2007 по 2010 працювала у видавництві «Економіка» і фонді підтримки громадських ініціатив «Проект Євпаторія», з 2010 року працювала в рекламному агентстві, з 2012-го - у «Кримській горілчаній компанії». За даними джерел «Детектор медіа» в газеті «Коммерсантъ», пані Хлопенкова, яка очолювала діловий блок, змушена була звільнитися через те, що не знайшла спільної мови з журналістами.

 

Нагадаємо, вихід першого числа нової щоденної ділової газети «Капитал» заплановано на кінець лютого - початок березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7447
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Denis
4071 дн. тому
Ну будет хоть одна газета, в которой не работают педофилы, никто вроде не собирается делать новый Коммерсант - кому это нужно, если там в звездах ходят персонажи вроде симферопольского педофила Артема Бычкова, который выдает себя за московского журналиста Артема Скоропадского.
7444
4076 дн. тому
Ольга очень толковая баба. В комерсанте ее сожрали разного рода нереализованные мужчины, которые сейчас довели газету до краха. Но зато теперь они при должностях
Диана
4077 дн. тому
При пилотах все пытаются показать все, на что способны. Со стороны это может показаться, что кто-то на что-то претендует. Но почему так внутриредакционная жизнь издания, что еще не выходит вдруг всех заинтересовала - это конечно отдельный вопрос. Конкурентвы интерес проплачивают или политики? Или это одно и то ж?:) Я что-то не вижу заметок про то, как Фокус или Коммерсант выходят, и кто там против кого и за что дружит.:)
Тарас
4077 дн. тому
Если в деловых СМИ работала - значит, толковая. А талантливые люди - они все с характером.
Гриша
4077 дн. тому
В "Коммерсанте" абы кто не работал, туда только с хорошим уровнем люди попадают. Тем более и Виноградов там был, стиль работы наверняка схожий. Значит, быстро общий язык найдут, притираться не надо будет.
Знавец
4077 дн. тому
Компашка подбирается ,как во всем холдинге.Еще та.Странная.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду