detector.media
26.02.2013 19:10
Заступником головного редактора газети «Капитал» стала Ольга Хлопенкова

Заступником головного редактора газети «Капитал» стала Ольга Хлопенкова. Цю інформацію, яка надійшла на редакційну пошту «Детектор медіа», підтвердили джерела в редакції.

 

За даними джерел, пані Хлопенкова працює в «Капитале» другий день, тобто з понеділка, 25 лютого.

 

Директор ТОВ «Ділова преса країни», що є засновником і видавцем нової газети, Ілля Чудновський, відмовився коментувати «Детектор медіа» інформацію про це призначення. Поговорити з Ольгою Хлопенковою «Детектор медіа» поки не вдалося - вона поклала слухавку.

 

Нагадаємо, що раніше головним редактором «Капитала» став російський журналіст Олексій Непомнящий, його заступниками - Олександр Виноградов (колишній перший заступник головного редактора газети «Коммерсантъ. Украина») та Олександр Бердинських (екс-головний редактор газети «Экономические известия»).

 

Ольга Хлопенкова з 2003 по 2006 роки працювала в п'яти ділових виданнях: «Бизнес», «Корреспондент», «Эксперт Украина», «Коммерсантъ-Украина», «Экономические известия», з 2007 по 2010 працювала у видавництві «Економіка» і фонді підтримки громадських ініціатив «Проект Євпаторія», з 2010 року працювала в рекламному агентстві, з 2012-го - у «Кримській горілчаній компанії». За даними джерел «Детектор медіа» в газеті «Коммерсантъ», пані Хлопенкова, яка очолювала діловий блок, змушена була звільнитися через те, що не знайшла спільної мови з журналістами.

 

Нагадаємо, вихід першого числа нової щоденної ділової газети «Капитал» заплановано на кінець лютого - початок березня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY