Президент зобов’яже прокуратуру і міліцію краще інформувати населення про боротьбу з корупцією

22 Лютого 2013
8143
22 Лютого 2013
14:01

Президент зобов’яже прокуратуру і міліцію краще інформувати населення про боротьбу з корупцією

8143
Віктор Янукович зізнався, що виконання антикорупційного закону блокується на всіх рівнях
Президент зобов’яже прокуратуру і міліцію краще інформувати населення про боротьбу з корупцією

Президент України Віктор Янукович пообіцяв зобов'язати прокуратуру і міліцію краще інформувати населення про боротьбу з корупцією. Про це він сказав 22 лютого у прямому ефірі під час «Діалогу з країною», відповідаючи на запитання, чому так мало інформації про засуджених хабарників, особливо тих, хто бере хабарі великих розмірів.

 

«Я зобов'яжу їх дати порівняльну таблицю по роках, як це виглядає на рівні попередніх років. Корупція - це питання не одноденне. Його не можливо вирішити за рік, два або три. Україна лише на порозі вирішення цієї проблеми. Ми антикорупційне законодавство ухвалили тільки два роки тому, але його виконання блокується на всіх рівнях», - зізнався Віктор Янукович, додавши, що попросить правоохоронців краще інформувати людей про виконання цього закону.

 

Нагадаємо, наразі з 11 години триває прямий ефір проекту «Діалог з країною», у якому президент Віктор Янукович з нагоди третьої річниці своєї інавгурації спілкується з громадянами країни. У різних регіонах під час прямого ефіру працює 18 журналістів, які допомагають громадянам ставити запитання Януковичу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду