На каналі «Україна» стартує другий сезон шоу «Найкращий кухар на селі»

19 Лютого 2013
6520
19 Лютого 2013
17:22

На каналі «Україна» стартує другий сезон шоу «Найкращий кухар на селі»

6520
На каналі «Україна» стартує другий сезон шоу «Найкращий кухар на селі»

У суботу 2 березня об 11:00 на телеканалі «Україна» стартує другий сезон кулінарного реаліті-шоу «Найкращий кухар на селі-2». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кулінарне реаліті-шоу почне виходитиме в оновленому форматі по суботах об 11.00.

 

Як повідомляє телеканал, кулінарні експерти Діно Дал Борго та Лілія Лібкина знову вирушають в українські села різних регіонів країни, аби знайти там справжніх самородків кулінарної майстерності. В оновленому форматі шоу «Найкращий кухар на селі-2» за звання найкращого сільського кухаря будуть змагатися троє учасників, на яких чекають неймовірні кулінарні пригоди та справжнє кухарське змагання.

 

Герої не знають про свою участь у шоу до останньої хвилини, доки на їх порозі не з'являються експерти проекту. У кожному епізоді програми  на учасників чекає справжня кулінарна битва: на першому етапі вони приготують свою коронну страву, а на другому - незнайому їм страву високої ресторанної кухні. Її інгредієнти та спосіб приготування герої повинні самостійно визначити, спробувавши його лише один раз.

 

Двох переможців першого етапу, які отримають можливість далі брати участь у апетитному змаганні кращих кулінарів, визначить запрошений шеф-кухар одного зі столичних ресторанів. Фіналіста та володаря звання «Найкращого кухаря» виберуть односельці. Крім визнання переможець кожного випуску шоу отримає ще й цінний приз.

 

«Під час зйомок шоу багато чого стало для мене дивовижним: перш за все, формат шоу - адже до цього я жодного разу не була в ресторані! До останнього моменту не вірилося, що це побачить вся країна, однак, саме так і було: після ефіру всі односельці телефонували мені, вітали, казали безліч теплих слів. А чоловік і досі не натішиться мотоблоком, який я отримала в якості призу», - сказала Фекла Мінчева, переможниця одного з епізодів шоу «Найкращий кухар на селі» першого сезону.

 

«На зйомках першого сезону програми мене дуже вразили українські сільські кухарі. Коли я дивлюся на кулінарні шедеври деяких з них, розумію, що вони готують на тому ж рівні, що й професіонали з дорогих ресторанів. Саме на зйомках нашого кулінарного реаліті-шоу я зрозумів, що кухарі-самоучки в Україні мають дуже великий потенціал!», - упевнений Діно Дал Борго, кулінарний експерт шоу «Найкращий кухар на селі-2».

 

«Від нового сезону шоу я чекаю, перш за все, нових вражень. Ми не тільки поміняли формат - шоу стало динамічніше, гостріше, в ньому з'явилося більше «спецій». Кожен раз я їду на зйомки в очікуванні нових відкриттів, тому що наша країна справді унікальна! У селах часто готують якісніше, ніж у кращих столичних ресторанах. Неважливо, який у тебе набір продуктів та кухонне обладнання, головне, що ти готуєш з любов'ю - і це чудово вдається простим сільським кухарям!», - Лілія Лібкина, кулінарний експерт шоу «Найкращий кухар на селі 2».

 

Виробництвом шоу «Найкращий кухар на селі-2» для ТРК «Україна» займається продакшен-компанія «Теле Про».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду