detector.media
19.02.2013 17:22
На каналі «Україна» стартує другий сезон шоу «Найкращий кухар на селі»

У суботу 2 березня об 11:00 на телеканалі «Україна» стартує другий сезон кулінарного реаліті-шоу «Найкращий кухар на селі-2». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кулінарне реаліті-шоу почне виходитиме в оновленому форматі по суботах об 11.00.

 

Як повідомляє телеканал, кулінарні експерти Діно Дал Борго та Лілія Лібкина знову вирушають в українські села різних регіонів країни, аби знайти там справжніх самородків кулінарної майстерності. В оновленому форматі шоу «Найкращий кухар на селі-2» за звання найкращого сільського кухаря будуть змагатися троє учасників, на яких чекають неймовірні кулінарні пригоди та справжнє кухарське змагання.

 

Герої не знають про свою участь у шоу до останньої хвилини, доки на їх порозі не з'являються експерти проекту. У кожному епізоді програми  на учасників чекає справжня кулінарна битва: на першому етапі вони приготують свою коронну страву, а на другому - незнайому їм страву високої ресторанної кухні. Її інгредієнти та спосіб приготування герої повинні самостійно визначити, спробувавши його лише один раз.

 

Двох переможців першого етапу, які отримають можливість далі брати участь у апетитному змаганні кращих кулінарів, визначить запрошений шеф-кухар одного зі столичних ресторанів. Фіналіста та володаря звання «Найкращого кухаря» виберуть односельці. Крім визнання переможець кожного випуску шоу отримає ще й цінний приз.

 

«Під час зйомок шоу багато чого стало для мене дивовижним: перш за все, формат шоу - адже до цього я жодного разу не була в ресторані! До останнього моменту не вірилося, що це побачить вся країна, однак, саме так і було: після ефіру всі односельці телефонували мені, вітали, казали безліч теплих слів. А чоловік і досі не натішиться мотоблоком, який я отримала в якості призу», - сказала Фекла Мінчева, переможниця одного з епізодів шоу «Найкращий кухар на селі» першого сезону.

 

«На зйомках першого сезону програми мене дуже вразили українські сільські кухарі. Коли я дивлюся на кулінарні шедеври деяких з них, розумію, що вони готують на тому ж рівні, що й професіонали з дорогих ресторанів. Саме на зйомках нашого кулінарного реаліті-шоу я зрозумів, що кухарі-самоучки в Україні мають дуже великий потенціал!», - упевнений Діно Дал Борго, кулінарний експерт шоу «Найкращий кухар на селі-2».

 

«Від нового сезону шоу я чекаю, перш за все, нових вражень. Ми не тільки поміняли формат - шоу стало динамічніше, гостріше, в ньому з'явилося більше «спецій». Кожен раз я їду на зйомки в очікуванні нових відкриттів, тому що наша країна справді унікальна! У селах часто готують якісніше, ніж у кращих столичних ресторанах. Неважливо, який у тебе набір продуктів та кухонне обладнання, головне, що ти готуєш з любов'ю - і це чудово вдається простим сільським кухарям!», - Лілія Лібкина, кулінарний експерт шоу «Найкращий кухар на селі 2».

 

Виробництвом шоу «Найкращий кухар на селі-2» для ТРК «Україна» займається продакшен-компанія «Теле Про».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY