Перший запустить програму журналістських розслідувань «Без цензури» і ток-шоу «Питання дня»

5 Лютого 2013
6032
5 Лютого 2013
13:14

Перший запустить програму журналістських розслідувань «Без цензури» і ток-шоу «Питання дня»

6032
Перший запустить програму журналістських розслідувань «Без цензури» і ток-шоу «Питання дня»

Навесні 2013 року Перший національний планує розширити лінійку суспільно-політичних програм. Про це повідомляє прес-служба.

 

Зокрема, Перший має намір запустити проект журналістських розслідувань у форматі міні-документальних фільмів під робочою назвою «Без цензури». Темами випусків стануть «події і проблеми, які впливають на життя кожного громадянина - від роботи лікарень, центрів екстреної медичної допомоги й аптек до функціонування великих інфраструктурних об'єктів, заводів і підприємств». Головне завдання програми - звернути увагу органів влади на бездіяльність окремих чиновників та наявність проблем, які потребують негайного вирішення.

 

Також у березні канал розпочне виробництво ток-шоу «Питання дня», у якому ведучий спілкуватиметься з керівниками одного з центральних органів виконавчої влади. Головними темами програми в перші весняні тижні стануть житлово-комунальне господарство, охорона здоров'я, окремі складові соціальної політики держави.

 

Третім новим проектом стане «З перших вуст», у якому журналісти відвідуватимуть публічні заходи за участю керівників центральних органів виконавчої влади (брифінги, прес-конференції, підходи до ЗМІ).

 

«Питання дня» і «З перших вуст» мають виходити в ефір після новин каналу о 18:20 та 21:00.

 

Також НТКУ продовжує переговори щодо виробництва великого ток-шоу для обговорення актуальних суспільно-політичних питань з політиками «першого ешелону». Що це буде за проект і з ким ведуться переговори, наразі не повідомляється. «У разі успішного закінчення переговорів, випуск нової програми буде можливий з квітня 2013 року», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду