detector.media
05.02.2013 13:14
Перший запустить програму журналістських розслідувань «Без цензури» і ток-шоу «Питання дня»

Навесні 2013 року Перший національний планує розширити лінійку суспільно-політичних програм. Про це повідомляє прес-служба.

 

Зокрема, Перший має намір запустити проект журналістських розслідувань у форматі міні-документальних фільмів під робочою назвою «Без цензури». Темами випусків стануть «події і проблеми, які впливають на життя кожного громадянина - від роботи лікарень, центрів екстреної медичної допомоги й аптек до функціонування великих інфраструктурних об'єктів, заводів і підприємств». Головне завдання програми - звернути увагу органів влади на бездіяльність окремих чиновників та наявність проблем, які потребують негайного вирішення.

 

Також у березні канал розпочне виробництво ток-шоу «Питання дня», у якому ведучий спілкуватиметься з керівниками одного з центральних органів виконавчої влади. Головними темами програми в перші весняні тижні стануть житлово-комунальне господарство, охорона здоров'я, окремі складові соціальної політики держави.

 

Третім новим проектом стане «З перших вуст», у якому журналісти відвідуватимуть публічні заходи за участю керівників центральних органів виконавчої влади (брифінги, прес-конференції, підходи до ЗМІ).

 

«Питання дня» і «З перших вуст» мають виходити в ефір після новин каналу о 18:20 та 21:00.

 

Також НТКУ продовжує переговори щодо виробництва великого ток-шоу для обговорення актуальних суспільно-політичних питань з політиками «першого ешелону». Що це буде за проект і з ким ведуться переговори, наразі не повідомляється. «У разі успішного закінчення переговорів, випуск нової програми буде можливий з квітня 2013 року», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY