Депутат Володимир Продивус заявив, що подарує церкві цифровий телеканал

25 Січня 2013
7650
25 Січня 2013
18:31

Депутат Володимир Продивус заявив, що подарує церкві цифровий телеканал

7650
Депутат Володимир Продивус заявив, що подарує церкві цифровий телеканал

24 січня під час роботи з'їзду Союзу православних жінок України, народний депутат України Володимир Продивус заявив про «передачу Українській православній церкві телевізійного каналу (ліцензії на цифрове мовлення)». Про це йдеться на сайті УПЦ (МП).

 

Про яку саме ліцензію йде мова і як вона може бути передана церкві, у прес-службі УПЦ будуть з'ясовувати найближчими днями. Про це «Детектор медіа» сказав голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ прот. Георгій Коваленко.

 

Заступник голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Лариса Мудрак у коментарі «Детектор медіа», сказала, що станом на 24 січня Нацрада ніяких документів з приводу переформатування або створення церковного телеканалу не отримувала. За три роки її роботи в Нацраді регулятор мав досвід роботи лише з релігійним телеканалом «Надія» і «Радіо Марія».

 

В той самий час, як пише сайт УПЦ, отець Георгій повідомив про подію Предстоятеля УПЦ, який благословив створення телевізійного каналу Української православної церкви з робочою назвою «Образ».

 

«Ми розуміємо, що створення загальноцерковного телевізійного каналу - це справа не проста та відповідальна. При цьому вона нагальна і потрібна. Сподіваємося, що спільними зусиллями, з Божою допомогою та молитвами нашого Предстоятеля, нам вдасться створити справжнє церковне, соборне телебачення і показати світові правдивий телевізійний образ Української православної церкви», - сказав прот. Георгій Коваленко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7650
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4108 дн. тому
Перекладаю людською мовою: канкрєтний бандючок вирішив тіпа замолити гріхи 90-х... :)
Людмила
4109 дн. тому
Це він для своїх лінивих. які з дивану лінуватимуться встати ....
boss
4109 дн. тому
......во время съезда Союза православных женщин Украины депутат от ПР Владимир Продивус .... Феерично ! ПОЧЁМ ОПИУМ ДЛЯ НАРОДА ?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду