Більшість українців не буде дивитися новорічне привітання Президента України - дослідження

31 Грудня 2012
6527
31 Грудня 2012
14:31

Більшість українців не буде дивитися новорічне привітання Президента України - дослідження

6527
Більшість українців не буде дивитися новорічне привітання Президента України - дослідження

Більше половини мешканців України не збираються дивитись привітання Президента Віктора Януковича. Про це свідчать результати телефонного опитування, повідомляє прес-служба Центру зовнішньополітичних досліджень O.P.A.D. (Center of Foreign Studies).

 

За даними, отриманими Центром зовнішньополітичних досліджень у результаті проведеного з 26 по 30 грудня телефонного опитування громадян України,  56% українців не будуть дивитись новорічне привітання Президента України Віктора Януковича.

 

Серед причин, чому українці не будуть дивитися привітання голови держави, половина респондентів з числа тих, що точно не будуть переглядати вітання, назвали особисте не сприйняття та антипатію до голови держави. Серед інших причин також називалися такі: будуть святкувати Новий рік не біля телевізора, будуть поза межами України або десь у дорозі, а близько 5% від опитаних заявили, що взагалі не будуть святкувати Новий рік і ляжуть раніше спати.

 

13% ще не знають, чи будуть дивитися привітання Президента, а 31% сказали, що точно будуть дивитися новорічне вітання Віктора Януковича.

 

Загалом було опитано  1400 осіб - мешканців обласних центрів, м. Києва та Севастополя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6527
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2355
4132 дн. тому
Для чого було лізти в святий храм, якщо весь вистип складався всього з двох кадрів : з першого місце події вирахивати зовсім неможливо, другий художньо-зображально невиразний.
Если дождёмся
4133 дн. тому
Эти 56% и рады бы посмотреть, но..... праздновать Новый Год начнут по Москве, а это два часа разница.... А за два часа, эти 56% не уверенны в своих силах, могут и не увидеть ничего вокруг, даже и телевизор.....
Ctyz
4133 дн. тому
Интересно кого они расспрашивали? Все цифры взяты с потолка ПРЕЗИДЕНТ будет выступать 21.55 по Киеву.
Noser
4133 дн. тому
Будуть дивитися на ТВі о 23.45
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду