detector.media
31.12.2012 14:31
Більшість українців не буде дивитися новорічне привітання Президента України - дослідження

Більше половини мешканців України не збираються дивитись привітання Президента Віктора Януковича. Про це свідчать результати телефонного опитування, повідомляє прес-служба Центру зовнішньополітичних досліджень O.P.A.D. (Center of Foreign Studies).

 

За даними, отриманими Центром зовнішньополітичних досліджень у результаті проведеного з 26 по 30 грудня телефонного опитування громадян України,  56% українців не будуть дивитись новорічне привітання Президента України Віктора Януковича.

 

Серед причин, чому українці не будуть дивитися привітання голови держави, половина респондентів з числа тих, що точно не будуть переглядати вітання, назвали особисте не сприйняття та антипатію до голови держави. Серед інших причин також називалися такі: будуть святкувати Новий рік не біля телевізора, будуть поза межами України або десь у дорозі, а близько 5% від опитаних заявили, що взагалі не будуть святкувати Новий рік і ляжуть раніше спати.

 

13% ще не знають, чи будуть дивитися привітання Президента, а 31% сказали, що точно будуть дивитися новорічне вітання Віктора Януковича.

 

Загалом було опитано  1400 осіб - мешканців обласних центрів, м. Києва та Севастополя.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY