У новорічну ніч канал «Мега» покаже Нобелівський концерт-2012

28 Грудня 2012
6844
28 Грудня 2012
12:29

У новорічну ніч канал «Мега» покаже Нобелівський концерт-2012

6844
У новорічну ніч канал «Мега» покаже Нобелівський концерт-2012

У новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня телеканал «Мега» покаже Нобелівський концерт, присвячений врученню Нобелівської премії миру за 2012 рік. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

Нобелівська премія миру - одна із п'яти нобелівських нагород, яку щороку вручають особі або групі осіб, які зробили особливий внесок у згуртування націй, знищення рабства та сприяння проведенню мирних конгресів. 2012 року Нобелівський комітет відзначив премією миру особливого номінанта - Європейський союз. Саме йому і було присвячено Нобелівський концерт, який відбувся 11 грудня у Осло на сцені Oslo Spectrum Arena.

 

Ведучими концерту стали всесвітньовідомі кінозірки Сара Джесіка Паркер та Джерард Батлер.

 

На сцені Oslo Spectrum Arena зійшлися Кайлі Міноуг, британський виконавец Seal, американські зірки Ne-Yo та Дженіфер Хадсон, норвезькі виконавці Сюзанна Сандфор, хіп-хоп гурт Kapre Diem та поп-зірка Марія Мена, шведська виконавиця Лале Пуркарім, популярний балканський гурт Fanfare Ciocаrlia, бельгійський співак та композитор Milow, португальський гурт OgueStrada, а також всесвітньовідоме тріо тенорів-тінейджерів II Volo.

 

Усі зірки виступали у супроводі Оркестру Норвезького радіо, який прославився виконанням не лише класичних творів, але й сміливими експериментами з джазом, поп та рок-музикою. Свого часу цей симфонічний оркестр виступав разом із такими зірками, як Лучано Паваротті та Пол Маккартні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6844
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду