Стогнія включили до складу правління Товариства Червоного Хреста України

13 Грудня 2012
5631
13 Грудня 2012
13:35

Стогнія включили до складу правління Товариства Червоного Хреста України

5631
Стогнія включили до складу правління Товариства Червоного Хреста України

Ведучого програми «Надзвичайні новини» ICTV Костянтина Стогнія включили до складу правління Товариства Червоного Хреста України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Співпраця Червоного Хреста  України та Костянтина Стогнія продовжується багато років, і завдяки телепрограмі «Надзвичайні новини» Товариство отримало інформаційну підтримку.

 

Крім допомоги постраждалим від аварій, стихійних лих, катастроф, спільна робота тележурналістів і співробітників Червоного Хреста спрямована на пошук зниклих людей, повідомляє телеканал.

 

«Скільки себе пам'ятаю, завжди намагався допомогти людям, якщо це було в моїх силах. І для кожної людини,  нехай вона зробить небагато - поширить інформацію, або добуде ліки, або надасть свій особистий транспорт. Така громадська робота дасть відчуття, що він зробив щось корисне. І це дасть йому на цілий місяць, на роки, відчуття осмисленості власного життя, власної потрібності і затребуваності», - переконаний пан Стогній.

 

Нагадаємо, у минулому році Президент Товариства Червоного Хреста Іван Усіченко визнав проект «Надзвичайні новини» ефективним і надійним партнером у реалізації гуманітарної місії та вручив Костянтину Стогнію сертифікат про партнерство.

 

Товариство Червоного Хреста України - неприбуткова, всеукраїнська, добровільна, громадська, гуманітарна організація, діяльність якої ґрунтується на Женевських конвенціях про захист жертв війни від 12 серпня 1949 року, ратифікованих Україною 8 липня 1954 року, а також Додаткових протоколах до них.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5631
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду