detector.media
13.12.2012 13:35
Стогнія включили до складу правління Товариства Червоного Хреста України
Стогнія включили до складу правління Товариства Червоного Хреста України

Ведучого програми «Надзвичайні новини» ICTV Костянтина Стогнія включили до складу правління Товариства Червоного Хреста України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Співпраця Червоного Хреста  України та Костянтина Стогнія продовжується багато років, і завдяки телепрограмі «Надзвичайні новини» Товариство отримало інформаційну підтримку.

 

Крім допомоги постраждалим від аварій, стихійних лих, катастроф, спільна робота тележурналістів і співробітників Червоного Хреста спрямована на пошук зниклих людей, повідомляє телеканал.

 

«Скільки себе пам'ятаю, завжди намагався допомогти людям, якщо це було в моїх силах. І для кожної людини,  нехай вона зробить небагато - поширить інформацію, або добуде ліки, або надасть свій особистий транспорт. Така громадська робота дасть відчуття, що він зробив щось корисне. І це дасть йому на цілий місяць, на роки, відчуття осмисленості власного життя, власної потрібності і затребуваності», - переконаний пан Стогній.

 

Нагадаємо, у минулому році Президент Товариства Червоного Хреста Іван Усіченко визнав проект «Надзвичайні новини» ефективним і надійним партнером у реалізації гуманітарної місії та вручив Костянтину Стогнію сертифікат про партнерство.

 

Товариство Червоного Хреста України - неприбуткова, всеукраїнська, добровільна, громадська, гуманітарна організація, діяльність якої ґрунтується на Женевських конвенціях про захист жертв війни від 12 серпня 1949 року, ратифікованих Україною 8 липня 1954 року, а також Додаткових протоколах до них.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY